Παπανδρέου: Δεν αναζητώ ούτε δικαίωση ούτε ρεβάνς με την υποψηφιότητά μου

11:54 - 01/11/2021

«Δεν αναζητώ ούτε δικαίωση ούτε τη ρεβάνς. Πιστεύω ότι λείπει από τη χώρα ο προοδευτικός χώρος, αισθάνθηκα την ευθύνη μου απέναντι στην παράταξη και την πίστη ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην εκπομπή « Ημερολόγιο»στο Ρ/Φ ΣΚΑΙ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftheriaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπανδρέου: Δεν αναζητώ ούτε δικαίωση ούτε ρεβάνς – Συντηρητικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Για την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπανδρέου, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Όπως τόνισε, «δεν αναζητώ ούτε δικαίωση ούτε τη ρεβάνς. Πιστεύω ότι λείπει από τη χώρα ο προοδευτικός χώρος, αισθάνθηκα την ευθύνη μου απέναντι στην παράταξη και την πίστη ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς». Μιλώντας στην εκπομπή «Ημερολόγιο», ανέφερε ότι δεν είχε προγραμματίσει ούτε σκεφτόταν να θέσει υποψηφιότητα κι αν ήταν υποψήφια η Φώφη Γεννηματά δεν θα έθετε υποψηφιότητα -καθώς την στήριζε και δήλωσε έτοιμος να αναλάβει το ρίσκο. Ωστόσο, όπως είπε, η απόσυρση της τέως προέδρου του ΚΙΝΑΛ αρχικά κι εν συνεχεία η απώλειά της δημιούργησαν ένα κενό. «Διαπίστω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γ. Παπανδρέου: Δεν αναζητώ ούτε δικαίωση ούτε ρεβάνς με τη υποψηφιότητά μου

Γ. Παπανδρέου: Δεν αναζητώ ούτε δικαίωση ούτε ρεβάνς με τη υποψηφιότητά μουnvlaxos Mon, 01/11/2021 - 12:47

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Παπανδρέου: Δεν αναζητώ τη ρεβάνς με τη υποψηφιότητά μου - Αρνητικός σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

Αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Παπανδρέου, υποστηρίζοντας ότι με την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δεν επιδιώκει «ούτε δικαίωση ούτε…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Παπανδρέου: Δεν αναζητώ ούτε δικαίωση ούτε ρεβάνς με τη υποψηφιότητά μου

«Λείπει από τη χώρα ο προοδευτικός χώρος που θα αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς»

Διαβάστε το στο news.gr

Γ. Παπανδρέου: Δεν αναζητώ ούτε δικαίωση ούτε ρεβάνς με την υποψηφιότητά μου

«Δεν αναζητώ ούτε δικαίωση ούτε τη ρεβάνς. Πιστεύω ότι λείπει από τη χώρα ο προοδευτικός χώρος, αισθάνθηκα την ευθύνη μου απέναντι στην παράταξη και την πίστη ότι μπορούμε να ανατρέψουμε…

Διαβάστε το στο politik.gr

Παπανδρέου: «Δεν αναζητώ δικαίωση ή ρεβάνς» – Τι είπε περί προοδευτικής διακυβέρνησης

Για την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ μίλησε ο Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας πως δεν είχε προγραμματίσει, ούτε σκεφτόταν να θέσει υποψηφιότητα κι αν ήταν υποψήφια η Φώφη Γεννηματά δεν θα έθετε υποψηφιότητα.«Δεν αναζητώ ούτε δικαίωση ούτε ρεβάνς», απάντησε ο Γιώργος Παπανδρέου για τους λόγους της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, σημειώνοντας πως «Πιστεύω ότι λείπει από τη χώρα ο προοδευτικός χώρος, αισθάνθηκα την ευθύνη μου απέναντι στην παράταξη και την πίστη ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς». Ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην εκπομπή « Ημερολόγιο» στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, ανέφερε ότι δεν είχε προγραμματίσει ούτε σκεφτόταν να θέσει υποψηφιό

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Παπανδρέου: Δεν αναζητώ ούτε δικαίωση ούτε ρεβάνς με την υποψηφιότητά μου

«Δεν αναζητώ ούτε δικαίωση, ούτε ρεβάνς. Πιστεύω ότι λείπει από τη χώρα ο προοδευτικός χώρος, αισθάνθηκα την ευθύνη μου απέναντι στην παράταξη και την πίστη ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς» τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου. ΜΙλώντας στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ», σημείωσε πως δεν είχε προγραμματίσει, ούτε σκεφτόταν να θέσει υποψηφιότητα και πως αν ήταν υποψήφια […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Παπανδρέου: Δεν αναζητώ τη ρεβάνς με την υποψηφιότητά μου – Αρνητικός σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

Αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Παπανδρέου, υποστηρίζοντας ότι με την υποψηφιότητά του... The post Παπανδρέου: Δεν αναζητώ τη ρεβάνς με την υποψηφιότητά μου – Αρνητικός σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftheriaonline.gr

ΗΠΑ: Υπάρχουν 50% πιθανότητες το 2023 να είναι η πιο ζεστή χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ, τονίζει αμερικανική υπηρεσία

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Ξεκινούν οι αιτήσεις για νέους 25-39 ετών (Βίντεο)

Γεραπετρίτης: Η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει αμερόληπτα και με σεβασμό των δικαιωμάτων των προφυλακισθέντων

Τζανάκης: Η παραλλαγή ERIS θα επιφέρει μια αναστάτωση ακόμη μεγαλύτερη το φθινόπωρο (Βίντεο)

Μεσσηνία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προς τη μονή Βουλκάνου

Νικόλαος Γιαλούρης