Δημήτρης Σταρόβας: Σε δύσκολη θέση όταν ρωτήθηκε για την κόρη του – «Δεν θέλω να το κουβεντιάσω»

12:50 - 01/11/2021

Σε δύσκολη θέση ήρθε ο Δημήτρης Σταρόβας το πρωί της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου στο Πρωινό. Η To άρθρο Δημήτρης Σταρόβας: Σε δύσκολη θέση όταν ρωτήθηκε για την κόρη του – «Δεν θέλω να το κουβεντιάσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Δημήτρης Σταρόβας δεν απάντησε για την κόρη του – Δεν θέλω να το κουβεντιάσω (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση όταν ρωτήθηκε για την κόρη του στο πλατό της εκπομπής, και δεν ήθελε να το συζητήσει με τους παρουσιαστές.

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Σταρόβας: Σε αμηχανία όταν ρωτήθηκε για την κόρη του

Σε άβολη θέση ο Δημήτρης Σταρόβας σε ερώτηση για την κόρη του. Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Σταρόβας και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την κόρη του, με έκδηλη την αμηχανία του. «Είναι 17 χρονών. Καλά είναι, τρίτη Λυκείου πάει», είπε και όταν τον ρώτησαν αν βλέπονται, απάντησε «όχι πολύ τελευταία, γιατί πρέπει να ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Σταρόβας: Σε αμηχανία όταν ρωτήθηκε για την κόρη του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Σταρόβας: Η άβολη στιγμή όταν ρωτήθηκε για την κόρη του

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας και αφού μίλησαν για πολλά με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, […] The post Δημήτρης Σταρόβας: Η άβολη στιγμή όταν ρωτήθηκε για την κόρη του appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Δημήτρης Σταρόβας: “Δεν θέλω να το κουβεντιάσω…”

«Δεν βλεπόμαστε πολύ τελευταία, γιατί πρέπει να το λύσω. Δεν θέλω να το κουβεντιάσω…”, λέει ο Δημήτρης Σταρόβας. Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας και αφού μίλησαν για πολλά με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, η κουβέντα έφτασε στην κόρη του. Εκεί φάνηκε πως ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε σε δύσκολη θέση… «Είναι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δημήτρης Σταρόβας – «Δεν βλεπόμαστε τελευταία με τη κόρη μου, δεν θέλω να το κουβεντιάσω»

13.9k Views by Nassos 1 Νοεμβρίου, 2021, 7:19 μμ inCelebrity News OMG WTF Μία αμήχανη στιγμή είχε ο Δημήτρης Σταρόβας καλεσμένος στο «Πρωινό». Ο ηθοποιός... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δημήτρης Σταρόβας – «Δεν βλεπόμαστε τελευταία με τη κόρη μου, δεν θέλω να το κουβεντιάσω»

Διαβάστε το στο spoilers

Δημήτρης Σταρόβας - Η άβολη στιγμή όταν ρωτήθηκε για την κόρη του (video)

"Δεν βλεπόμαστε πολύ τελευταία, γιατί πρέπει να το λύσω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της