Μαίρη Μηλιαρέση: «Το διαφημιστικό με τις μάσκες το πλήρωσα ακριβά»

13:36 - 01/11/2021

Ήταν στην αρχή της πρώτης καραντίνας για την πανδημία, όταν ένα διαφημιστικό με την Μαίρη Μηλιαρέση είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. […] The post Μαίρη Μηλιαρέση: «Το διαφημιστικό με τις μάσκες το πλήρωσα ακριβά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαίρη Μηλιαρέση: Ετοιμάζεται να μπει στη «Φάρμα» – Ποιο διαφημιστικό «πλήρωσε» ακριβά;

Απέναντι από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, κάθισε η Μαίρη Μηλιαρέση το πρωί της Δευτέρας η οποίας βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό». Η παρουσιάστρια μίλησε και για το διαφημιστικό το οποίο έκανε και το «πλήρωσε» ακριβά. Στην συγκεκριμένη διαφήμιση, η Μαίρη Μηλιαρέση διαφήμιζε έξι μάσκες κι ένα αντισηπτικό σε αρκετά υψηλή τιμή. Καλεσμένη στο «Πρωινό», η Μαίρη Μηλιαρέση ανέφερε αρχικά: «Το πλήρωσα ακριβά. Ήταν η πανδημία στην αρχή, εμένα η δουλειά μου είναι να μου δώσεις ένα προϊόν και να το πουλάω και μου έδωσαν ένα προϊόν για να το πουλήσω. Ούτε μπορούσα να ελέγξω την τιμή του, ούτε να μπορέσω να κρίνω αν είναι καλό το προϊόν ή όχι ή αν πρέπει να πουληθεί ή όχι. Βγήκα να κάνω τη δουλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαίρη Μηλιαρέση: Το διαφημιστικό με τις μάσκες το πλήρωσα ακριβά

Η παρουσιάστρια εξήγησε τι συνέβη τότε στην αρχή της καραντίνας

Διαβάστε το στο news.gr

Μαίρη Μηλιαρέση: "Το διαφημιστικό με τις μάσκες το πλήρωσα ακριβά" (video)

"Έγινε ο ντόρος, το κόψαμε και ευτυχώς, ζήτησα συγγνώμη και περασμένα ξεχασμένα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο