#Μαίρη Μηλιαρέση

Μαίρη Μηλιαρέση για Βάνα Μπάρμπα: «Κάποια στιγμή τα έκανε μπάχαλο»

govastileto.gr
Η Μαίρη Μηλιαρέση έδωσε συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης 17/1 στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» και μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία της στην τηλεόραση, τα πρόσωπα που βρίσκονται καθημερινά σε δύο εκπομπές, ενώ έδωσε τέλος σε όσα ακούστηκαν για τις σχέσεις της με την Βάνα Μπάρμπα. Αρχικά, η Μαίρη Μηλιαρέση είπε: «Η Βάνα […]
01:00 18/01/2024

Μαίρη Μηλιαρέση: «Δεν μετανιώνω για τις δηλώσεις μου για τη Βάνα Μπάρμπα»

zappit.gr
Στην κάμερα του Breakfast@Star και το… ανακριτικό γραφείο της Φωτεινής Ψυχίδου μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση. Η πρώτη παρουσιάστρια του Ρουκ […] The post Μαίρη Μηλιαρέση: «Δεν μετανιώνω για τις δηλώσεις μου για τη Βάνα Μπάρμπα» appeared first on Zappit.
12:00 04/01/2024

Τόλης Σκουλαριώτης: Η Στέλλα Γεωργιάδου έκλαιγε πάνω από το πτώμα του

irafina.gr
Θλίψη στον χώρο της μόδας και όχι μόνο σκόρπισε η είδηση πως «έφυγε» από τη ζωή ο Τόλης Σκουλαριώτης, μόλις στα 52 του χρόνια. Για τον γνωστό σχεδιαστή και αγαπημένο τους φίλο, μίλησαν στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» η Στέλλα Γεωργιάδου και η Μαίρη Μηλιαρέση. Ο δημοφιλής σχεδιαστής Τόλης Σκουλαριώτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι […]
22:46 17/12/2023

Σοκάρουν Γεωργιάδου και Μηλιαρέση για τον Τόλη Σκουλαριώτη

NewsBomb
Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είπες τίποτα» μίλησε η Στέλλα Γεωργιάδου και η Μαίρη Μηλιαρέση με αφορμή των θάνατο του Τόλη…Περισσότερα...
19:00 17/12/2023

Μαίρη Μηλιαρέση: Τα λεφτά που έβγαλα ήταν μόνο τα 4 χρόνια που έκανα το «Ρουκ Ζουκ»

thecaller.gr
Στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε συνέντευξη η Μαίρη Μηλιαρέση. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα χρήματα που έβγαλε από την τηλεόραση και τα σχόλια που άκουσε για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της με τα εμπορικά.Στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε συνέντευξη η Μαίρη Μηλιαρέση. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα χρήματα που έβγαλε από την τηλεόραση και τα σχόλια που άκουσε για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της με τα εμπορικά.Βγάλατε χρήματα τότε; Τα λεφτά που έβγαλα, ήταν μόνο αυτά τα 3-4 χρόνια που έκανα το «Ρουκ-Ζουκ». Μετά και τα […]
18:00 10/09/2023

Μαίρη Μηλιαρέση: «Είχαμε πάρα πολλές κόντρες και πάρα πολλές διαμάχες»

zappit.gr
Η Μαίρη Μηλιαρέση έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μεταξύ άλλων, δε, η γοητευτική παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην […] The post Μαίρη Μηλιαρέση: «Είχαμε πάρα πολλές κόντρες και πάρα πολλές διαμάχες» appeared first on Zappit.
00:00 09/09/2023

Μαίρη Μηλιαρέση: «Η Φάρμα είχε αρνητικό πρόσημο για μένα, έτσι όπως έγινε»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαίρη Μηλιαρέση στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μάλιστα, η […] The post Μαίρη Μηλιαρέση: «Η Φάρμα είχε αρνητικό πρόσημο για μένα, έτσι όπως έγινε» appeared first on Zappit.
20:00 07/09/2023

Μαίρη Μηλιαρέση: «Με ξένισε όταν είδα τη Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ»

govastileto.gr
Η Μαίρη Μηλιαρέση με αφορμή την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές με τον δήμο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, έδωσε συνέντευξη στο Καλοκαίρι Yes. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη ζωή της σήμερα αλλά και το «κίνημα της μπαντάνας», μια δική της ιδέα με σκοπό να ενώσει ανθρώπους και ζώα. Κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν, η Μαίρη Μηλιαρέση […]
13:00 02/09/2023

Μαίρη Μηλιαρέση: «Έχω αυτομαστιγωθεί, ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο»

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε η Μαίρη Μηλιαρέση. Η πρώην παρουσιάστρια και νυν αντιδήμαρχος Πρασίνου και Προστασίας […] The post Μαίρη Μηλιαρέση: «Έχω αυτομαστιγωθεί, ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο» appeared first on Zappit.
10:28 07/05/2023

«Όλα για τη ζωή μας»: Με την Χριστίνα Αλούπη και την Μαίρη Μηλιαρέση

in.gr
Η εκπομπή που δίνει συμβουλές για τη σωματική και ψυχική υγεία μας.
09:20 05/05/2023

Μαίρη Μηλιαρέση: «Είχα στενοχωρήσει την Κατερίνα Καινούργιου, της ζήτησα χίλια συγγνώμη – Ένιωθα ότι τρίζει η θέση μου»

thecaller.gr
Στο κοντρόλ του Breakfast@Star με την Μαίρη Αργυριάδου μπήκε η Μαίρη Μηλιαρέση και μίλησε για τα πρόσωπα της τηλεόρασης.Στο κοντρόλ του Breakfast@Star με την Μαίρη Αργυριάδου μπήκε η Μαίρη Μηλιαρέση και μίλησε για τα πρόσωπα της τηλεόρασης.«Μετά από τέτοια επιτυχία του Rouk Zouk τόσα χρόνια με την Ζέτα Μακρυπούλια, αν το πάρει άλλος καταστράφηκε, όποιος και να το πάρει. Εγώ δεν θα το τολμούσα. Αν έπρεπε να κάνει κάποια άλλη το Rouk Zouk, […]
12:20 18/04/2023

Μαίρη Μηλιαρέση: «Ντρεπόμουν να κάνω τηλεμάρκετινγκ, αλλά το έκανα για βιοποριστικούς λόγους»

zappit.gr
Για το τηλεμάρκετινγκ, αλλά και τις δουλειές που κάνει τώρα μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση. Η παρουσιάστρια τόνισε, επίσης, πως θα […] The post Μαίρη Μηλιαρέση: «Ντρεπόμουν να κάνω τηλεμάρκετινγκ, αλλά το έκανα για βιοποριστικούς λόγους» appeared first on Zappit.
10:02 07/03/2023

Πάμε Δανάη: Η Μαίρη Μηλιαρέση κατηγόρησε την εκπομπή για μοντάζ – Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα

tlife.gr
Η Μαίρη Μηλιαρέση έδωσε μια συνέντευξη στη χθεσινή εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όπου θυμήθηκε σημαντικές στιγμές της To άρθρο Πάμε Δανάη: Η Μαίρη Μηλιαρέση κατηγόρησε την εκπομπή για μοντάζ – Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:30 28/02/2023

Η Δανάη Μπάρκα απαντά στη Μαίρη Μηλιαρέση για το μοντάζ στην εκπομπή

zappit.gr
Τη δική της απάντηση, στα όσα έγραψε χθες η Μαίρη Μηλιαρέση στο Instagram, έδωσε σήμερα η Δανάη Μπάρκα στον αέρα […] The post Η Δανάη Μπάρκα απαντά στη Μαίρη Μηλιαρέση για το μοντάζ στην εκπομπή appeared first on Zappit.
13:00 28/02/2023

Δανάη Μπάρκα: «Όλοι θεωρούν ότι για να είσαι στην τηλεόραση, είσαι βύσμα»

zappit.gr
Την συνέντευξη που παραχώρησε η Μαίρη Μηλιαρέση στην εκπομπή της σχολίασε η Δανάη Μπάρκα, η οποία ανέφερε πως της αρέσει […] The post Δανάη Μπάρκα: «Όλοι θεωρούν ότι για να είσαι στην τηλεόραση, είσαι βύσμα» appeared first on Zappit.
13:54 27/02/2023

Μαίρη Μηλιαρέση: «Οι περισσότεροι καβγάδες και τα δικαστήρια ήταν επειδή ήθελε να μου πάρει το παιδί»

zappit.gr
Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε στο Mega Καλημέρα για τις σχέσεις της σήμερα με τον πρώην σύζυγό της και το πως […] The post Μαίρη Μηλιαρέση: «Οι περισσότεροι καβγάδες και τα δικαστήρια ήταν επειδή ήθελε να μου πάρει το παιδί» appeared first on Zappit.
11:02 27/02/2023

Δημήτρης Παπανώτας: Δοκίμασε live το σπιτικό μπότοξ της Μαίρης Μηλιαρέση

zappit.gr
Η Μαίρη Μηλιαρέση σε πρόσφατη συνέντευξή της μοιράστηκε τα δικά της μυστικά ομορφιάς και ο Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να τα […] The post Δημήτρης Παπανώτας: Δοκίμασε live το σπιτικό μπότοξ της Μαίρης Μηλιαρέση appeared first on Zappit.
10:44 02/02/2023

Θύμα διάρρηξης η Μαίρη Μηλιαρέση – Βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού της

okmag.gr
Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Μαίρη Μηλιαρέση γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι έπεσε θύμα διάρρηξης. Μετά την προσπάθεια αγνώστων να τη ληστέψουν, η Μαίρη Μηλιαρέση δημοσίευσε ένα βίντεο που απεικονίζει το χάος στο σπίτι της. «Αυτό είναι το σπίτι που βρήκα μόλις μπήκα για ποδαρικό. Δεν έχει μείνει όρθιο […] The post Θύμα διάρρηξης η Μαίρη Μηλιαρέση – Βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού της appeared first on OK! Magazine.
12:56 05/01/2023

Μαίρη Μηλιαρέση: Θύμα διάρρηξης – Άνω κάτω το σπίτι της στην Αθήνα

tlife.gr
Θύμα διάρρηξης η Μαίρη Μηλιαρέση. Όσο έλειπε για τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς, άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι To άρθρο Μαίρη Μηλιαρέση: Θύμα διάρρηξης – Άνω κάτω το σπίτι της στην Αθήνα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:26 05/01/2023

Διέρρηξαν το σπίτι της Μαίρης Μηλιαρέση – Δείτε πως το βρήκε (βίντεο)

irafina.gr
Δεν ξεκίνησε καλά η νέα χρονιά για τη Μαίρη Μηλιαρέση, καθώς όπως η ίδια ενημέρωσε μέσω ανάρτησής της στο facebook, διέρρηξαν το σπίτι της. Η πρώην παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι, μετά την προσπάθεια αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, να τη ληστέψουν. Η Μαίρη Μηλιαρέση βρισκόταν με αγαπημένα […]
10:02 05/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load