Τόνια Σωτηροπούλου για Μαραβέγια: «Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής»
20:00 - 01/11/2021
Για τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια, τον γάμο τους που έγινε σε κλειστό κύκλο στην Ύδρα αλλά και τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος του ηθοποιού μίλησε η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σωτηροπούλου: Εγώ ήμουν πάντα πιο «dark» - «Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής και μου το μετέδωσε»
παντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τον σύντροφό της εξήγησε πως σε αντίθεση με εκείνον, η ίδια δυσκολεύονταν να εκφράσει την χαρά της.
Διαβάστε το στο Τόνια Σωτηροπούλου: «Εγώ είμαι πιο dark, ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής»
Η Τόνια Σωτηροπούλου έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μετά τον γάμο της στην Ύδρα με τον Κωστή Μαραβέγια, στο «Στούντιο 4». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε...
Διαβάστε το στο ZouglaΤόνια Σωτηροπούλου: «Εγώ είμαι πιο dark, ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής»
Η Τόνια Σωτηροπούλου έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μετά τον γάμο της στην Ύδρα με τον Κωστή Μαραβέγια, στο «Στούντιο 4». Η αγαπημένη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤόνια Σωτηροπούλου: «Εγώ είμαι πιο dark, ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής»
Λίγες εβδομάδες μετά τον… μυστικό γάμο της στην Ύδρα με τον Κωστή Μαραβέγια, η Τόνια Σωτηροπούλου
To άρθρο Τόνια Σωτηροπούλου: «Εγώ είμαι πιο dark, ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣωτηροπούλου: «Εγώ είμαι πιο dark, ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής»
Πριν απο λίγο καιρό το ζευγάρι ενώθηκε μετ τα ιερά δεσμά του γάμου
Διαβάστε το στο ekriti.gr