Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για την πρώτη της εγκυμοσύνη – «Ο γιατρός μου είχε πει…»

15:20 - 02/11/2021

Ένα θέμα για τον αυτισμό και το πως το ίντερνετ πολλές φορές με την υπερπληροφόρηση μπορεί To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για την πρώτη της εγκυμοσύνη – «Ο γιατρός μου είχε πει…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για την πρώτη της εγκυμοσύνη – «Ο γιατρός μου είχε πει…»

Η παρουσιάστρια, μετά το τέλος του βίντεο θυμήθηκε τι είχε πει σε εκείνη ο γιατρός της στην πρώτη της εγκυμοσύνη που όπως παραδέχτηκε είχε δίκιο τελικά.

Διαβάστε το στο

Η εξομολόγηση της Μενεγάκη για την πρώτη της εγκυμοσύνη: «Ο γιατρός μου είχε πει…» (BINTEO)

Η Ελένη Μενεγάκη, μετά το τέλος του βίντεο που προβλήθηκε θυμήθηκε τι είχε πει σε εκείνη ο γιατρός της στην πρώτη της εγκυμοσύνη που όπως παραδέχτηκε είχε δίκιο τελικά. «Εγώ θυμάμαι όταν πρωτοείχα μείνει είχα μείνει έγκυος στο πρώτο μου παιδί, το πρώτο πράγμα που μου είπε ο γυναικολόγος μου ήταν να μην αρχίσω να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την πρώτη εγκυμοσύνη και η συμβουλή που δεν άκουσε

Η Ελένη συνηθίζει πια να μιλάει ανοιχτά για τις εγκυμοσύνες της. 

Διαβάστε το στο queen.gr

Ένα θέμα για τον αυτισμό και το πως το ίντερνετ πολλές φορές με την υπερπληροφόρηση μπορεί να “τρομάξει” τους γονείς παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, μετά το τέλος του βίντεο θυμήθηκε τι είχε πει σε εκείνη ο γιατρός της στην πρώτη της εγκυμοσύνη που όπως παραδέχτηκε είχε δίκιο τελικά. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ελένη Μενεγάκη: Ο όρος του γιατρού στην 1η της εγκυμοσύνη – Μου είχε πει, Mην το κάνεις αυτό, θα τρελαθείς

Στην αφήγηση μίας προσωπικής ιστορίας προχώρησε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη από τον αέρα της εκπομπής της για την πρώτη της εγκυμοσύνη. Ένα θέμα για τον... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελένη Μενεγάκη: Ο όρος του γιατρού στην 1η της εγκυμοσύνη – Μου είχε πει, Mην το κάνεις αυτό, θα τρελαθείς

Διαβάστε το στο spoilers

Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για την πρώτη της εγκυμοσύνη

Τι είπε στον αέρα της εκπομπή της;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για την πρώτη της εγκυμοσύνη (video)

«Ο γιατρός μου είχε πει…»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της