Φαίη Σκορδά για Τάσο Ξιαρχό: «Μου ήρθε ένα μήνυμά του… Εγώ σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπαίνω»

10:48 - 03/11/2021

Μετά την επιστροφή από διαφημίσεις στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά έλαβε ένα μήνυμα από τον Τάσο To άρθρο Φαίη Σκορδά για Τάσο Ξιαρχό: «Μου ήρθε ένα μήνυμά του… Εγώ σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπαίνω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Σκορδά: Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον Τάσο, εγώ σε αυτά τα παιχνίδια δε μπαίνω

Τι συνέβη στο Πρωινό;

Διαβάστε το στο

Φαίη Σκορδά: «Κάγκελο» με το μήνυμα του Ξιαρχό – «Σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν μπαίνω»! (Video & Photos)

Φανερά ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό με μήνυμα που της εστάλη από τον Τάσο Ξιαρχό!Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Φαίη Σκορδά έλαβε on air μήνυμα από τον Τάσο Ξιαρχό και αναστατώθηκε – «Σε αυτά τα παιχνίδια δε μπαίνω»

Ιδιαίτερα ενοχλημένη αλλά και ταραγμένη φάνηκε η Φαίη Σκορδά στον τηλεοπτικό αέρα, το πρωί της Τετάρτης. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα γραπτό μήνυμα έφτασε στο κινητό της παρουσιάστριας. Η Φαίη Σκορδά το διάβασε και έγινε αμέσως αντιληπτό από τους συνεργάτες της στον «Πρωινό» του Ant1 πως αναστατώθηκε. Ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα που συζητούσαν, και αυτό δεν ήταν άλλο από τις εξελίξεις στο θέμα του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό. Αρχικά, η παρουσιάστρια αρκέστηκε να πει: «Τίποτα» ενώ ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν μπορεί να δει το μήνυμα που έλαβε στο κινητό της τηλέφωνο. «Όχι… Τίποτα… Μακάρι όλα να λύνονται με αγάπη. Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον Τάσο. Όχι. Εγώ σε αυ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φαίη Σκορδά: «Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον Τάσο, εγώ σε αυτά τα παιχνίδια δε μπαίνω»

Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή στο Πρωινό, όταν μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα η Φαίη Σκορδά έλαβε ένα μήνυμα από τον Τάσο Ξιαρχό. Η παρουσιάστρια […] The post Φαίη Σκορδά: «Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον Τάσο, εγώ σε αυτά τα παιχνίδια δε μπαίνω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Φαίη Σκορδά: «Κάγκελο» με το μήνυμα του Ξιαρχό – «Σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν μπαίνω»! (Video & Photos)

Φανερά ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό με μήνυμα που της…

Διαβάστε το στο queen.gr

Φανερά ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής, Το…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Φαίη Σκορδά – «Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον Ξιαρχό, εγώ σε αυτά τα παιχνίδια δε μπαίνω»

Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή στο Πρωινό, όταν μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα η Φαίη Σκορδά έλαβε ένα μήνυμα από τον Τάσο Ξιαρχό.   Η παρουσιάστρια... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Φαίη Σκορδά – «Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον Ξιαρχό, εγώ σε αυτά τα παιχνίδια δε μπαίνω»

Διαβάστε το στο spoilers

Φαίη Σκορδά: "Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον Τάσο Ξιαρχό, εγώ σε αυτά τα παιχνίδια δε μπαίνω" (video)

Τι συνέβη στο Πρωινό;

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της