Θανάσης Βισκαδουράκης: «»Αν είχα απέναντι μου τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα τον ξάπλωνα κάτω»

11:56 - 03/11/2021

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο το πρωινό της Τετάρτης. […] The post Θανάσης Βισκαδουράκης: «»Αν είχα απέναντι μου τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα τον ξάπλωνα κάτω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θανάσης Βισκαδουράκης – «Αν είχα απέναντι μου τον Πέτρο Φιλιππίδη θα τον ξάπλωνα κάτω»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για την Φάρμα, τον Πέτρο Φιλιππίδη και το εμβόλιο

Διαβάστε το στο

Θανάσης Βισκαδουράκης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αν τον είχα απέναντι μου, θα τον ξάπλωνα κάτω»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο αγαπημένος ηθοποιός To άρθρο Θανάσης Βισκαδουράκης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αν τον είχα απέναντι μου, θα τον ξάπλωνα κάτω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Θανάσης Βισκαδουράκης: Tου Φιλιππίδη θα του έριχνα ένα αριστερό και θα τον ξάπλωνα κάτω (Video)

«Χυδαίο και ατιμωτικό» ήταν αυτό που έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης σχολίασε ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Θανάσης Βισκαδουράκης – «Αν είχα απέναντί μου τον Πέτρο Φιλιππίδη θα τον ξάπλωνα κάτω» (vid)

Δείτε... Το άρθρο Θανάσης Βισκαδουράκης – «Αν είχα απέναντί μου τον Πέτρο Φιλιππίδη θα τον ξάπλωνα κάτω» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Θ.Βισκαδουράκης: «Αν είχα απέναντι μου τον Π.Φιλιππίδη νομίζω ότι θα του έριχνα ένα αριστερό με τη μία!»

Ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη. Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αν είχα απέναντι μου τον Πέτρο Φιλιππίδη νομίζω ότι θα του έριχνα ένα αριστερό με τη μία! Θα τον ξάπλωνα κάτω! Θεωρώ χυδαίο αυτό που έκανε. Ήταν ατιμωτικό. Γιατί οι χαρακτήρες φαίνονται στην εξουσία και κακώς ασχολιέστε και μαζί τους. Αν ανεβάζουν παραστάσεις στη φυλακή. Πρέπει να είναι κατεβασμένα τα ρολά για πάντα». «Για την Φάρμα έκανα και την φωτογράφιση, έκανα και τα βίντεο, τα έκανα όλα. Μόλις πάω όμως να κλείσω κάτι τέτοιο, μου έρχονται κάποιες προτάσεις. Ήτα

Διαβάστε το στο pronews.gr

Θανάσης Βισκαδουράκης: Αν είχα απέναντι μου τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα τον ξάπλωνα κάτω

«Οι χαρακτήρες φαίνονται στην εξουσία»

Διαβάστε το στο news.gr

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Αν είχα απέναντι μου τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα τον ξάπλωνα κάτω»

“Οι χαρακτήρες φαίνονται στην εξουσία και κακώς ασχολιέστε και μαζί τους” τόνισε, μέσα σε όλα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης! Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο το πρωινό της Τετάρτης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη όσο και στην πιθανή συμμετοχή του […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θανάσης Βισκαδουράκης – «Αν είχα απέναντι μου τον Πέτρο Φιλιππίδη θα τον ξάπλωνα κάτω»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης σε συνέντευξή του ξέσπασε κατά του Πέτρου Φιλιππίδη σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει για τον ηθοποιό. «Αν είχα απέναντι μου... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Θανάσης Βισκαδουράκης – «Αν είχα απέναντι μου τον Πέτρο Φιλιππίδη θα τον ξάπλωνα κάτω»

Διαβάστε το στο spoilers

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Αν είχα απέναντι μου τον Πέτρο Φιλιππίδη θα τον ξάπλωνα κάτω»

Θανάσης Βισκαδουράκης: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξη του σχετικά με την πρόταση που του έκαναν για την Φάρμα, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Θανάσης Βισκαδουράκης – «Αν είχα απέναντί μου τον Πέτρο Φιλιππίδη θα τον ξάπλωνα κάτω» (vid)

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για την Φάρμα, τον Πέτρο Φιλιππίδη και το εμβόλιο

Διαβάστε το στο to10.gr

Θανάσης Βισκαδουράκης: «»Αν είχα απέναντι μου τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα τον ξάπλωνα κάτω» (video)

"Οι χαρακτήρες φαίνονται στην εξουσία και κακώς ασχολείστε και μαζί τους" τόνισε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο