Νίκος Κουρής: «Το να είσαι ηθοποιός και διαβητικός είναι πολύ απαιτητικό»

11:58 - 03/11/2021

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε ο Νίκος Κουρής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη ζωή […] The post Νίκος Κουρής: «Το να είσαι ηθοποιός και διαβητικός είναι πολύ απαιτητικό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Κουρής: «Δεν έλεγα ότι είμαι διαβητικός, το είχα βάρος μέσα μου»

Όσα εξομολογήθηκε ο Νίκος Κουρής. Ο Νίκος Κουρής παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για το πόσο δύσκολο κι απαιτητικό είναι να είναι ένας ηθοποιός διαβητικός. «Δεν είμαστε όλοι για όλους, αλλά πιανόμαστε ή πιάνουμε αυτούς για τους οποίους είμαστε φτιαγμένοι. Ήμουν πολύ παιδευτικός στο παρελθόν και με τους άλλους ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Κουρής: «Δεν έλεγα ότι είμαι διαβητικός, το είχα βάρος μέσα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε ο Νίκος Κουρής.

Διαβάστε το στο thebest.gr

«Έχασα ανθρώπους, σχέσεις και φίλους λόγω του διαβήτη μου, και εκείνοι δεν άντεξαν αλλά και εγώ είχα αποκλείσει τον εαυτό μου από ενοχές»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο