Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Γιαννακόπουλος

11:03 - 23/12/2019

ΕΛΛAΔΑ  Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Η κηδεία του θα γίνει στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας στα Χειμαδιά της Ηλείας. «Έφυγε από την ζωή ένας καλός και σεμνός συνάδελφος, ένας από τους πρώτους πατεράδες μου στο θέατρο..,(1982 στο βραβευμένο ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ του αξέχαστου Γιώργου Χαραλαμπίδη) ο αξιαγάπητος Δημήτρης Γιαννακόπουλος....Αύριο Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 3μμ Θα κηδευτεί στην πατρίδα του τα Χειμαδιά της Ηλείας... Καλό ταξίδι», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Δημήτρης ΓιαννακόπουλοςΣπύρος ΜπιμπίλαςθάνατοςηθοποιόςHas video: Exclude from popular: 

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

"Έφυγε"από τη ζωή ο ηθοποιός Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Είχε παίξει σε αρκετές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις

Διαβάστε το στο

«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Διαβάστε το στο

Τη δυσάρεστη είδηση για το θάνατο του ηθοποιού έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας

Διαβάστε το στο tanea.gr

Γνωστός ηθοποιός του θεάτρου έφυγε από τη ζωή και η κηδεία του έγινε τη Δευτέρα στην Ηλεία. Πρόκειται για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οποίο «αποχαιρέτησε» ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω Facebook. «Έφυγε από την ζωή ένας καλός και σεμνός συνάδελφος, ένας από τους πρώτους πατεράδες μου στο θέατρο… (1982 στο βραβευμένο ΈΧΩ ΣΤΟΧΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ του… Read more » The post Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Γιαννακόπουλος appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι στην πατρίδα του τα Χειμαδιά της Ηλείας. «Έφυγε από την ζωή ένας καλός και σεμνός συνάδελφος, ένας από τους πρώτους πατεράδες μου στο θέατρο..,(1982 στο βραβευμένο ΕΧΩ […]

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Γνωστός ηθοποιός του θεάτρου έφυγε από τη ζωή και η κηδεία του έγινε τη Δευτέρα στην Ηλεία. Πρόκειται για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οποίο «αποχαιρέτησε» ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω Facebook. «Έφυγε από την ζωή ένας καλός και σεμνός συνάδελφος, ένας από τους πρώτους πατεράδες μου στο θέατρο…

Διαβάστε το στο madata.gr

Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έχει παίξει σε αρκετές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Σήμερα η κηδεία του (φωτο)

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι στην πατρίδα του τα Χειμαδιά της Ηλείας. «Έφυγε από την ζωή ένας καλός και σεμνός συνάδελφος, ένας από τους πρώτους πατεράδες μου στο θέατρο..,(1982 στο βραβευμένο ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ του αξέχαστου Γιώργου Χαραλαμπίδη) ο αξιαγάπητος Δημήτρης Γιαννακόπουλος….Αύριο Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 3μμ Θα κηδευτεί στην πατρίδα του τα Χειμαδιά της Ηλείας… Καλό ταξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του ηθοποιού Δημήτρη Γιαννακόπουλου έκανε γνωστή, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας. Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει σήμερα Δευτέρα (23/12) στις 15:00, στην πατρίδα του, τα Χειμαδιά της Ηλείας, με συγγενείς και φίλους να τον οδηγούν στην τελευταία του κατοικία. Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο […]

Διαβάστε το στο

Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Πέθανε ο Ήλειος ηθοποιός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)