Βίντεο: H Ελένη Φουρέιρα μιλάει και τραγουδάει Αλβανικά!

11:09 - 23/12/2019

Μια μοναδική εμφάνιση στον εθνικό τελικό της Αλβανίας για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Φουρέιρα: Είμαι πολύ περήφανη που είμαι Αλβανίδα

Στον τελικό της Αλβανίας για την Eurovision του 2020 βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

ΚΟΣΜΟΣ  Στην Αλβανία βρέθηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, για τον εθνικό τελικό της χώρας της για την Eurovision. Η ίδια μίλησε και τραγούδησε στα Αλβανικά και αποθεώθηκε. «Είμαι πολύ περήφανη που είμαι Αλβανίδα», δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα κατά τη διάρκεια του show όπου τραγούδησε πολλές από τις επιτυχίες της. Ελένη ΦουρέιραΑλβανίαEurovisionτραγούδιHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ελένη Φουρέιρα : Είμαι πολύ περήφανη που είμαι Αλβανίδα

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στον εθνικό τελικό της Αλβανίας για την φετινή διοργάνωση της Eurovision

Διαβάστε το στο vita.gr

Ακούστε την Ελένη Φουρέιρα να τραγουδά και να μιλά Αλβανικά

Στην Αλβανία βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα  έκανε μια λαμπερή εμφάνιση στον εθνικό τελικό της χώρας για την...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Στον τελικό της Αλβανίας για την Eurovision του 2020 βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα και η τραγουδίστρια «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Τόσο οι διοργανωτές, όσο και το κοινό την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και θερμό χειροκρότημα, ενώ εκείνη συγκινημένη δήλωσε περήφανη που είναι Αλβανίδα. «Είμαι πολύ περήφανη που είμαι Αλβανίδα», δήλωσε συγκινημένη στην παρουσιάστρια, με το κοινό να την επευφημεί. Μάλιστα, όπως είδαμε στο απόσπασμα που έδειξαν στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου, από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η στιγμή που η Φουρέιρα τραγούδησε στα Αλβανικά ένα παραδοσιακό τραγούδι της χώρας της. Μάλιστα, το κοινό την χειροκρότησε θερμά με τη νεαρή […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Στον τελικό της Αλβανίας για την Eurovision του 2020 βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα και η τραγουδίστρια «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Τόσο οι διοργανωτές, όσο και το κοινό την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και θερμό χειροκρότημα, ενώ εκείνη συγκινημένη δήλωσε περήφανη που είναι Αλβανίδα. «Είμαι πολύ περήφανη που είμαι Αλβανίδα», δήλωσε συγκινημένη στην παρουσιάστρια, […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»