Τσίπρας σε Παπαδάκη: Είστε αντιεξουσιαστική εκπομπή, με εκνευρίζατε όταν ήμουν πρωθυπουργός

11:12 - 23/12/2019

«Αντιεξουσιαστική» χαρακτήρισε την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα»...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσίπρας σε Παπαδάκη: Είστε αντιεξουσιαστική εκπομπή, με εκνευρίζατε όταν ήμουν πρωθυπουργός (VIDEO)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα», ήταν σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. «Ήρθε φορτσάτη η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και άρχισε να δίνει. Πού βρήκε τα λεφτά να το κάνει και γιατί δεν το κάνατε εσείς;», διερωτήθηκε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο δημοσιογράφος. «Την τσέπη σας την έχετε δει; Ωραία είναι τα ακούς όλα αυτά, αλλά στο τέλος γίνεται ταμείο με την τσέπη του καθενός» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Πέρυσι τέτοιο καιρό εσείς εδώ ασκούσατε κριτική -και καλά κάνατε- γιατί είστε η μόνη εκπομπή της τηλεόρασης που σταθερά και διαχρονικά είναι αντιεξουσιαστική. Είστε οι αντιεξουσιαστές των μέσων ενημέρωσης. Πολύ με εκνευρίζατε όταν

Διαβάστε το στο thestival.gr

Τα «έβαλε» με τον Παπαδάκη ο Τσίπρας: «Είστε αντεξουσιαστική εκπομπή - Με εκνευρίζατε όταν ήμουν πρωθυπουργός» (βίντεο)

«Αντιεξουσιαστική» χαρακτήρισε την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο «Καλημέρα Ελλάδα». «Ήρθε φορτσάτη η κυβέρνηση της ΝΔ και άρχισε να δίνει. Πού βρήκε τα λεφτά να το κάνει και γιατί δεν το κάνατε εσείς;» ρώτησε κάποια στιγμή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Παπαδάκης. «Την τσέπη σας την έχετε δει; Ωραία είναι τα ακούς όλα αυτά, αλλά στο τέλος γίνεται ταμείο με την τσέπη του καθενός. Πέρυσι τέτοιο καιρό εσείς εδώ ασκούσατε κριτική– και καλά κάνατε γιατί είστε η μόνη εκπομπή της τηλεόρασης που σταθερά και διαχρονικά είστε αντιεξουσιαστική. Είστε οι αντιεξουσιαστές των μέσων ενημέρωσης. Πολύ με εκνευρίζατε όταν ήμουν πρωθυπουργός κα

Διαβάστε το στο pronews.gr

Τσίπρας σε Παπαδάκη: Είστε αντιεξουσιαστική εκπομπή, με εκνευρίζατε όταν ήμουν πρωθυπουργός

«Αντιεξουσιαστική» χαρακτήρισε την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα», ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, οποίος ήταν καλεσμένος του δημοσιογράφου το πρωί της Δευτέρας. «Ήρθε φορτσάτη η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και άρχισε να δίνει. Πού βρήκε τα λεφτά να το κάνει και γιατί δεν το κάνατε εσείς;», διερωτήθηκε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο δημοσιογράφος. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τσίπρας σε Παπαδάκη: Πολύ με εκνευρίζατε ως πρωθυπουργό (βίντεο)

Η... αντίδραση του δημοσιογράφου 

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας