Τσίπρας σε Παπαδάκη: Είστε αντιεξουσιαστική εκπομπή, με εκνευρίζατε όταν ήμουν πρωθυπουργός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσίπρας σε Παπαδάκη: Είστε αντιεξουσιαστική εκπομπή, με εκνευρίζατε όταν ήμουν πρωθυπουργός (VIDEO)
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα», ήταν σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
«Ήρθε φορτσάτη η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και άρχισε να δίνει. Πού βρήκε τα λεφτά να το κάνει και γιατί δεν το κάνατε εσείς;», διερωτήθηκε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο δημοσιογράφος.
«Την τσέπη σας την έχετε δει; Ωραία είναι τα ακούς όλα αυτά, αλλά στο τέλος γίνεται ταμείο με την τσέπη του καθενός» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Πέρυσι τέτοιο καιρό εσείς εδώ ασκούσατε κριτική -και καλά κάνατε- γιατί είστε η μόνη εκπομπή της τηλεόρασης που σταθερά και διαχρονικά είναι αντιεξουσιαστική. Είστε οι αντιεξουσιαστές των μέσων ενημέρωσης. Πολύ με εκνευρίζατε όταν
Διαβάστε το στο thestival.grΤα «έβαλε» με τον Παπαδάκη ο Τσίπρας: «Είστε αντεξουσιαστική εκπομπή - Με εκνευρίζατε όταν ήμουν πρωθυπουργός» (βίντεο)
«Αντιεξουσιαστική» χαρακτήρισε την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο «Καλημέρα Ελλάδα».
«Ήρθε φορτσάτη η κυβέρνηση της ΝΔ και άρχισε να δίνει. Πού βρήκε τα λεφτά να το κάνει και γιατί δεν το κάνατε εσείς;» ρώτησε κάποια στιγμή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Παπαδάκης.
«Την τσέπη σας την έχετε δει; Ωραία είναι τα ακούς όλα αυτά, αλλά στο τέλος γίνεται ταμείο με την τσέπη του καθενός. Πέρυσι τέτοιο καιρό εσείς εδώ ασκούσατε κριτική– και καλά κάνατε γιατί είστε η μόνη εκπομπή της τηλεόρασης που σταθερά και διαχρονικά είστε αντιεξουσιαστική. Είστε οι αντιεξουσιαστές των μέσων ενημέρωσης. Πολύ με εκνευρίζατε όταν ήμουν πρωθυπουργός κα
Διαβάστε το στο pronews.grΤσίπρας σε Παπαδάκη: Είστε αντιεξουσιαστική εκπομπή, με εκνευρίζατε όταν ήμουν πρωθυπουργός
«Αντιεξουσιαστική» χαρακτήρισε την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα», ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, οποίος ήταν καλεσμένος του δημοσιογράφου το πρωί της Δευτέρας. «Ήρθε φορτσάτη η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και άρχισε να δίνει. Πού βρήκε τα λεφτά να το κάνει και γιατί δεν το κάνατε εσείς;», διερωτήθηκε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο δημοσιογράφος. […]
Διαβάστε το στο irafina.gr