Συγκλονίζει ο Γιάννης Αϊβάζης για τον κορονοϊό: Παλεύεις να αναπνεύσεις

20:44 - 03/11/2021

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για την μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό και σημείωσε πως πέρασε 7 δύσκολες μέρες στο νοσοκομείο.Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό. Ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε πως έδωσε μάχη για να αναπνεύει, ενώ τόνισε πως εάν δεν είχε εμβολιαστεί θα ήταν χειρότερα. «Είναι ένα άτιμο πράγμα. Από εκεί που νομίζεις ότι είσαι άτρωτος και έχεις ξεμπερδέψει, ξαφνικά βρίσκεσαι στο χείλος του γκρεμού και παλεύεις να αναπνεύσεις. Χρειάστηκα οξυγόνο. Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος νομίζω θα ήταν δυσκολότερα. Η πιο σοφή απόφαση που έχω πάρει ήταν να εμβολιαστώ», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, υπογράμμισε πως «έμεινα 7 μέρες

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Αϊβάζης για κορονοϊό: «Ακόμα παλεύω να αναπνεύσω

Στη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό αναφέρθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός περιέγραψε όσα βίωσε τα τελευταία 24ωρα. Όπως μάλιστα αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου αν και εμβολιασμένη νόσησε τόσο η ίδια όσο και η κόρη της. «Τα νοσοκομεία μας είναι τα καλύτερα, αλλά όλοι ξέρουμε πως υπάρχουν […] The post Γιάννης Αϊβάζης για κορονοϊό: «Ακόμα παλεύω να αναπνεύσω appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά