Η Κουτσελίνη εκθέτει την Ντίνα – «Η Σπυροπούλου με απέλυσε μετά την κηδεία του αδελφού μου»

02:20 - 04/11/2021

Η Ζήνα Κουτσελίνη καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ανοιχτά» έκανε πολλές αποκαλύψεις. Μέρος της εκπομπής που θα μεταδοθεί την Πέμπτη προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Κουτσελίνη εκθέτει την Ντίνα – «Η Σπυροπούλου με απέλυσε μετά την κηδεία του αδελφού μου»

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζήνα Κουτσελίνη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Με έδιωξε δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδερφού μου»

Την Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησε η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή Ανοιχτά και μίλησε για την συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, […] The post Ζήνα Κουτσελίνη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Με έδιωξε δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδερφού μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η Κουτσελίνη «αδειάζει» τη Σπυροπούλου: «Με έδιωξε μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του αδερφού μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Ζήνα Κουτσελίνη. Η To άρθρο Η Κουτσελίνη «αδειάζει» τη Σπυροπούλου: «Με έδιωξε μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του αδερφού μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη