Η Κουτσελίνη εκθέτει την Ντίνα – «Η Σπυροπούλου με απέλυσε μετά την κηδεία του αδελφού μου»
02:20 - 04/11/2021
Η Ζήνα Κουτσελίνη καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ανοιχτά» έκανε πολλές αποκαλύψεις. Μέρος της εκπομπής που θα μεταδοθεί την Πέμπτη προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Κουτσελίνη εκθέτει την Ντίνα – «Η Σπυροπούλου με απέλυσε μετά την κηδεία του αδελφού μου»
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζήνα Κουτσελίνη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Με έδιωξε δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδερφού μου»
Την Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησε η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή Ανοιχτά και μίλησε για την συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, […]
The post Ζήνα Κουτσελίνη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Με έδιωξε δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδερφού μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗ Κουτσελίνη «αδειάζει» τη Σπυροπούλου: «Με έδιωξε μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του αδερφού μου»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Ζήνα Κουτσελίνη. Η
To άρθρο Η Κουτσελίνη «αδειάζει» τη Σπυροπούλου: «Με έδιωξε μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του αδερφού μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr