#Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βόλτα στην παιδική χαρά με τον 14 μηνών γιο της Βλάσση (Εικόνες)

Παραπολιτικά
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ιδιαίτερα ευδιάθετη, απολαμβάνει το τριήμερο των Αποκριών περνώντας χρόνο με τον 14 μηνών γιο της, Βλάσση στην παιδική χαρά.
21:00 16/03/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η κυριακάτικη βόλτα στην παιδική χαρά με τον γιο της, Βλάσση – Φωτογραφία

tlife.gr
Το δεύτερο παιδί της περιμένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία πριν από μερικές εβδομάδες αποκάλυψε την To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η κυριακάτικη βόλτα στην παιδική χαρά με τον γιο της, Βλάσση – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 10/03/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε αγκαλιά με τον γιο της στο ηλιοβασίλεμα

govastileto.gr
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε χθες Κυραική 3/3 μία απογευματινή βόλτα με τον γιο της Βλάσση. Η γνωστή παρουσιάστρια, που είναι έγκυος, απολαμβάνει κάθε στιγμή ως μαμά και μοιράστηκε ακόμα ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, καθώς ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της και το δεύτερο […]
00:00 05/03/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η δεύτερη εγκυμοσύνη και το οικογενειακό γεύμα που ετοίμασε! Φωτογραφίες

tlife.gr
Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Η όμορφη παρουσιάστρια πριν To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η δεύτερη εγκυμοσύνη και το οικογενειακό γεύμα που ετοίμασε! Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 01/03/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείχνει έξυπνο hack για να “αστράφτει” το πλυντήριο ρούχων σας

instyle.gr
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τότε που έγινε πρώτη φορά μαμά έχει αποκτήσει και νέα ενδιαφέροντα που έχουν να κάνουν με τις δουλειές του σπιτιού. Η παρουσιάστρια, που πρόσφατα αποκάλυψε πως είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδί της, μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ένα έξυπνο hack που κάνει το πλυντήριο ρούχων να […] The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείχνει έξυπνο hack για να “αστράφτει” το πλυντήριο ρούχων σας appeared first on InStyle.
09:46 29/02/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογραφία με τον γιο της Βλάσση, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

tlife.gr
Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία ετοιμάζεται να χαρίσει στον γιο της, To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογραφία με τον γιο της Βλάσση, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 26/02/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της: Ξέρουμε το φύλο του μωρού

Newside.gr
Η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, με την παρουσιάστρια να επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της και στα τηλεοπτικά συνεργεία που τη συνάντησαν σε εκδήλωση. Η ίδια είπε στις κάμερες των εκπομπών, ότι: «Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δεν λέω ποτέ ψέματα στον [...] Το άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της: Ξέρουμε το φύλο του μωρού εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
12:00 25/02/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: 5 κραγιόν για να πετύχεις το μακιγιάζ της στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

queen.gr
Παρακάτω σου έχουμε παραθέσει το βίντεο για να δεις την εντυπωσιακή εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.Περισσότερα...
21:17 23/02/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έρχεται το δεύτερο μωρό!

sinidisi.gr
Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. ...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έρχεται το δεύτερο μωρό!
09:09 23/02/2024

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

govastileto.gr
Μεγαλώνει η οικογένεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και το αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης 22/2, σε dinner party που διοργανώθηκε σε χώρο που ανήκει στον επιχειρηματία. Εκεί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο ριχτό φόρεμα, και μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε πως είναι […]
08:00 23/02/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έρχεται το δεύτερο μωρό! Ο «μυστικός» γάμος και το «ταξίδι» της μητρότητας, δίπλα στον μικρό Βλάσση

tlife.gr
Άρθρα Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.  Η αποκάλυψη To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έρχεται το δεύτερο μωρό! Ο «μυστικός» γάμος και το «ταξίδι» της μητρότητας, δίπλα στον μικρό Βλάσση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 23/02/2024

Έγκυος για δεύτερη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Τι είπε στους δημοσιογράφους που την "πολιόρκησαν"

thetoc.gr
Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ούτε το φύλο αλλά ούτε τον μήνα στον οποίο βρίσκεται.
23:09 22/02/2024

Ελένη Χατζίδου: «Ήταν με την σφραγίδα της Ελένης Μενεγάκη όλο αυτό που ακουγόταν για τη Σπυροπούλου»

govastileto.gr
Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Breakfast@star» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Δήμος Βερύκιος στον Δημήτρη Γιαγτζόγλου και τα όσα είπε για την Ελένη Μενεγάκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Βερύκιος είπε: «Η Μενεγάκη είναι η καλύτερη businesswoman της ελληνικής τηλεόρασης, στις διαπραγματεύσεις δεν την πιάνεις». Όταν […]
15:00 12/02/2024

«Σ’ αγαπώ»: Το νέο τρυφερό καρέ της Σπυροπούλου με τον γιο της

queen.gr
Ιδιαίτερη σημαντική ημέρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο καθώς ο γιος τους Βλάσσης, έχει την γιορτή του.Περισσότερα...
19:09 11/02/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγκαλιά με τον γιο της Βλάσση στην ονομαστική του γιορτή – «Σ’ αγαπώ, η μαμά σου»

tlife.gr
Ιδιαίτερη μέρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ο γιος τους Βλάσσης, έχει την To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγκαλιά με τον γιο της Βλάσση στην ονομαστική του γιορτή – «Σ’ αγαπώ, η μαμά σου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 11/02/2024

H «προκλητική» εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου! (ΦΩΤΟ)

sportime.gr
Απίστευτη εμφάνιση από τη γνωστή παρουσιάστρια! Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
14:46 05/02/2024

J2US – Επίσημο: Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ποια θα είναι η παρουσιάστρια στα backstage

happytv.gr
Στις 17 Φεβρουαρίου είναι η πρεμιέρα του J2US, ημέρα Σάββατο και για άλλη μια χρονιά στον Alpha. Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε τηλεφωνικά με την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα και έκανε αποκαλύψεις. Οι φήμες ήθελαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να επιστρέφει τηλεοπτικά, παρουσιάζοντας τα backstage του J2US, παράλληλα ένα άλλο όνομα που έχει […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ J2US – Επίσημο: Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ποια θα είναι η παρουσιάστρια στα backstage
12:37 02/02/2024

Φλορίντα Πετρουτσέλι για Κουτσελίνη: «Μου βγάζει σαν ένας ρόλος, δεν μπορείς ξαφνικά να λες ότι η Σπυροπούλου είναι καταπληκτική»

zappit.gr
Τη συνύπαρξη της Ζήνας Κουτσελίνη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βραδινή έξοδο συζήτησαν στο Mega Καλημέρα. Εκεί, η παρουσιάστρια του […] The post Φλορίντα Πετρουτσέλι για Κουτσελίνη: «Μου βγάζει σαν ένας ρόλος, δεν μπορείς ξαφνικά να λες ότι η Σπυροπούλου είναι καταπληκτική» appeared first on Zappit.
12:00 31/01/2024

Η on camera αγκαλιά της Ζήνας Κουτσελίνη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το τέλος της κόντρας τους

thetoc.gr
Η Ζήνα Κουτσελίνη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφήθηκαν μαζί βάζοντας τέλος στην κόντρα τους
12:09 30/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load