Λάζος Μαντικός: «Νόμιζαν ότι είμαι «βύσμα» του Γιώργου Παπαδάκη

02:24 - 04/11/2021

Ο Λάζος Μαντικός πέρασε το κατώφλι του The 2night Show κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το βρέθηκε στην εκπομπή […] The post Λάζος Μαντικός: «Νόμιζαν ότι είμαι «βύσμα» του Γιώργου Παπαδάκη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάζος Μαντικός: Νόμιζαν ότι βρέθηκα στην εκπομπή γιατί είχα «βύσμα» τον Γιώργο Παπαδάκη

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, Λάζος Μαντικός, ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show της Τετάρτης (03/11). Ο δημοσιογράφος μίλησε για το πώς βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Δεν θα μπορούσε να παραληφθεί από τη συζήτηση το πιο περίεργο περιστατικό που έχει ζήσει και δεν ήταν άλλο από την επίθεση που δέχτηκε από μια γουρούνα σε απευθείας σύνδεση από την Κινέτα, όπου είχε πάει για να καλύψει τις πλημμύρες «Τελείωσα την σχολή δημοσιογραφίας και ξεκίνησε η περίοδος της πρακτικής. Εγώ ήθελα να δουλέψω εξ’ αρχής στον Γιώργο Παπαδάκη γιατί τον έβλεπα από μικρός. Μου είπαν ότι θα κάνω πρακτική στο δελτίο ειδήσεων, αλλά εγώ ήθελ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο