Κούρτιτς: «Μας κόστισαν τα δικά μας λάθη»

00:24 - 05/11/2021

Κούρτιτς: «Μας κόστισαν τα δικά μας λάθη» 05/11/2021 Στα λάθη που κόστισαν στον ΠΑΟΚ απέναντι στην Κοπεγχάγη, στάθηκε ο Γιάσμιν Κούρτιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV: Για την ήττα από την Κοπεγχάγη: «Συνολικά νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε κάποια λάθη που κάναμε. Δεν έχουμε στόχο να σταθούμε σε αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες». Για την ατυχία που είχε ο ΠΑΟΚ στο ματς με την Κοπεγχάγη: «Δεν θα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούρτιτς: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε – Μας κόστισαν τα δικά μας λάθη»

Για την ήττα από την Κοπεγχάγη μίλησε ο Γιασμίν Κούρτιτς, που τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Κούρτιτς: «Μας κόστισαν τα δικά μας λάθη»

Στα λάθη που κόστισαν στον ΠΑΟΚ απέναντι στην Κοπεγχάγη, στάθηκε ο Γιάσμιν Κούρτιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV: Για την ήττα από την Κοπεγχάγη: «Συνολικά νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε κάποια λάθη που κάναμε. Δεν έχουμε […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)