Δεν φαντάζεστε τι λέει ο σύντροφος της Άννας Μαρίας του GNTM για τη διαφορά ύψους!

13:02 - 23/12/2019

Ο Τάσος Ιωαννίδης και η Άννα Μαρία Ηλιάδου τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα στο τελικό του GNTM, λόγω… ύψους! Ο σύντροφος της νικήτριας του Greece’s Next Top Model, δίνει στην πρώτη του συνέντευξη Στη φωλιά των Κου Κου και λύνει όλες τις απορίες του Γιώργου Κρικοριάν, και τις δικές μας βέβαια… “Είμαστε πολύ αγαπημένο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM: Η απάντηση του συντρόφου της Άννας Μαρίας για τη διαφορά ύψους και τα σχόλια

«Όταν είχαμε πρωτογνωριστεί ήμασταν στο ίδιο ύψος» λέει μεταξύ άλλων 

Διαβάστε το στο

GNTM: Η απάντηση του συντρόφου της Άννας Μάριας Ηλιάδου για την διαφορά ύψους τους (VIDEO)

H Άννα Μαρία Ηλιάδου τράβηξε τα βλέμματα όλων στο ριάλιτι μοντέλων στο STAR, γι αυτό κιόλας ήταν μια από τις δυο νικήτριες. Την ίδια απήχηση όμως είχε και ο σύντροφός της, Τάσος Ιωαννίδης, η εμφάνιση του οποίου προκάλεσε αστεία σχόλια στα social media. O αγαπημένος της Άννας Μαρίας είπε στην «Φωλιά των Κου Κου»: «Ανοίγω λίγο τα social και βλέπω ένα σκετσάκι που είμαι εγώ με την Άννα Μαρία και φοράει τακούνια 20 πόντους και την βλέπω εγώ από κάτω. Όταν είχαμε πρωτογνωριστεί ήμασταν στο ίδιο ύψος. Ήταν πάντα ψιλή η Άννα Μαρία, τώρα μπήκε στο παιχνίδι 1,77 και έχω την αίσθηση ότι πήρε κάνα δύο πόντους. Τσακωνόμαστε πάρα πολύ. Εγώ ζηλεύω την Άννα Μαρία». Η δε Άννα Μαρία Ηλιάδου δήλωσε: «Και εγώ νο

Διαβάστε το στο thestival.gr

GNTM: Πώς αντέδρασε ο σύντροφος της Άννας Μαρίας στα memes για το ύψος του;

Κιμπάρης ο Τάσος!

Διαβάστε το στο queen.gr

GNTM: Η απάντηση του συντρόφου της Άννας Μάριας Ηλιάδου για την διαφορά ύψους τους

Η  Άννα Μαρία Ηλιάδου, μία εκ των δύο νικητριών του…

Διαβάστε το στο onsports.gr

GNTM: Η απάντηση του συντρόφου της Άννας Μάριας Ηλιάδου για την διαφορά ύψους τους

Η  Άννα Μαρία Ηλιάδου, μία εκ των δύο νικητριών του GNTM και ο σύντροφός της Τάσος Ιωαννίδης μίλησαν για την διαφορά ύψους αλλά και…

Διαβάστε το στο astrology.gr

GNTM: ο σύντροφος της Άννας Μαρίας για τη διαφορά ύψους

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, μία εκ των δύο νικητριών του GNTM και ο σύντροφός της Τάσος Ιωαννίδης μίλησαν για τα σχόλια που γράφτηκαν στα social media.

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”