Βαρύ πένθος για τον Πάνο Καμμένο: Πέθανε η μητέρα του

09:04 - 05/11/2021

Ο Πάνος Καμμένος, όπως γνωστοποίησε μέσα από τα social media, έχασε τη μητέρα του, Πολυτίμη. Ο ιδρυτής των ΑΝ.ΕΛ. αποχαιρέτησε τη μητέρα του με μια φωτογραφία και ένα σύντομο κείμενο. «Μαμά μου γλυκιά καλό παράδεισο στην αγκαλιά των Αγγέλων σε ευχαριστούμε για όλη την αγάπη που μας έδωσες…» έγραψε χαρακτηριστικά. Ακολούθησε... The post Βαρύ πένθος για τον Πάνο Καμμένο: Πέθανε η μητέρα του appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Καμμένος: Πέθανε η μητέρα του, το αντίο στο Twitter

Πένθος για τον Πάνο Καμμένο που όπως έκανε γνωστό μέσω Twitter έχασε τη μητέρα του. Ο ιδρυτής των ΑΝ.ΕΛ την αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία και ένα συγκινητικό κείμενο. «Μαμά μου γλυκιά καλό παράδεισο στην αγκαλιά των Αγγέλων σε ευχαριστούμε για όλη την αγάπη που μας έδωσες…» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δύσκολες ώρες για τον Πάνο Καμμένο: Πέθανε η μητέρα του

Ο Πάνος Καμμένος βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα. Ο To άρθρο Δύσκολες ώρες για τον Πάνο Καμμένο: Πέθανε η μητέρα του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πένθος για τον Πάνο Καμμένο – Απεβίωσε η μητέρα του

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Πάνου Καμμένου. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, ποστάροντας μια φωτογραφία της μητέρας του στο Τwitter. Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη μητέρα του ιδρυτή των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Πάνος Καμμένος, ποστάροντας μια φωτογραφία της μητέρας του στον...

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Βαρύ πένθος για τον Πάνο Καμμένο: Πέθανε η μητέρα του

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος, καθώς έχασε τη μητέρα του.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Πένθος για τον Πάνο Καμμένο – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

«Μαμά μου γλυκιά καλό παράδεισο στην αγκαλιά των Αγγέλων»

Διαβάστε το στο news.gr

Βαρύ πένθος για τον Πάνο Καμμένο – Πέθανε η μητέρα του (φωτό)

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Πάνο Καμμένο και την οικογένειά του. Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη μητέρα του ιδρυτή των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Πάνος Καμμένος, ποστάροντας μια φωτογραφία της μητέρας του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. “Μαμά μου γλυκιά καλό παράδεισο στην αγκαλιά των Αγγέλων […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σε πένθος ο Πάνος Καμμένος – Πέθανε η μητέρα του

Σε πένθος ο Πάνος Καμμένος – Πέθανε η μητέρα του Ειδήσεις: Σε πένθος βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος καθώς, όπως γνωστοποίησε μέσω των social media, έχασε τη μητέρα του Πολυτιμη. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Ο ιδρυτής των ΑΝ.ΕΛ. αποχαιρέτησε τη μητέρα του με μια φωτογραφία και ένα σύντομο κείμενο. «Μαμά μου γλυκιά καλό παράδεισο στην αγκαλιά […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Πάνος Καμμένος: Πέθανε η μητέρα του

Πάνος Καμμένος: Δύσκολες ώρες περνά ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, καθώς η μητέρα του έφυγε από την ζωή. Η συγκινητική δημοσίευσή του στο Twitter.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Καμμένος: Πένθος για τον πρώην υπουργό - Πέθανε η μητέρα του

Η ανάρτηση του πρώην υπουργού

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Πένθος για τον Πάνο Καμμένο, πέθανε η μητέρα του

Το θάνατο της μητέρας του θρηνεί ο Πάνος Καμμένος. Την αποχαιρέτισε με μια φωτογραφία. Η μητέρα του Πάνου Καμμένου έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης (04.11.2021) με τον πρώην υπουργό να της λέει το «αντίο» και μέσα από τα social media. «Μαμά μου γλυκιά καλό παράδεισο στην αγκαλιά των Αγγέλων σε ευχαριστούμε για όλη […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]