Αλεξανδρουπόλεως: Η Εκκλησία λέει με την εγκύκλιο «εμβολιαστειτε, εγώ σας ευλογώ»
11:08 - 05/11/2021
«Έρχεται η σύνοδος, παίρνει το ρίσκο ακόμη και των απειροελάχιστων επιπτώσεων που μπορεί να έχει το εμβόλιο και λέει ‘’εγώ σας εγγυώμαι, εγώ ευλογώ, προχωρήστε και μη φοβάστε’’», τόνισε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος .
Το άρθρο Αλεξανδρουπόλεως: Η Εκκλησία λέει με την εγκύκλιο «εμβολιαστειτε, εγώ σας ευλογώ» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλεξανδρουπόλεως: Η Εκκλησία λέει με την εγκύκλιο «εμβολιαστείτε, εγώ σας ευλογώ»
Στη σημασία της εγκυκλίου που εξέδωσε χθες η Ιερά Σύνοδος για να ενθαρρύνει τους εμβολιασμους και την εφαρμογή των μέτρων ανάσχεσης του κορωνοϊού, αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».
Το άρθρο Αλεξανδρουπόλεως: Η Εκκλησία λέει με την εγκύκλιο «εμβολιαστείτε, εγώ σας ευλογώ» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΜητροπολίτης Άνθιμος: Η Εκκλησία λέει με την εγκύκλιο «εμβολιαστείτε, εγώ σας ευλογώ»
Μητροπολίτης Άνθιμος: «Κάποιοι φοβούνται, είναι κατανοητό. Αν κάποιοι έχουν στείρο αρνητισμό είναι παράλογο.
Διαβάστε το στο pagenews.gr