Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου: «Ήμουν μπες βγες στο νοσοκομείο... Εφτασα 37 κιλά»

13:34 - 05/11/2021

Γα την περιπέτεια υγείας που πέρασε, το ατύχημα, καθώς και για τη σχέση ζωής με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η Σοφία Βόσσου.

Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Βόσσου: Έφτασα 37 κιλά, ήμουν μπες - βγες στο νοσοκομείο

Η Σοφία Βόσσου μίλησε για τα σοβαρά θέματα υγείας που αντιμετώπισε και αποκάλυψε πως μπόρεσε να κρατήσει την αισιοδοξία της.Η Σοφία Βόσσου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, σχετικά με τις περιπέτειες της υγείας της. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως έφτασε να ζυγίζει 37 κιλά μετά από ένα χειρουργείο που έκανε, ενώ όταν άρχισε να βελτιώνεται η υγεία της, έπεσε και έσπασε το πόδι της. «Όλα άρχισαν, όταν έκανα ένα χειρουργείο για μια διάνοιξη. Πάει καλά. Σε λίγες μέρες μου κάνει διάτρηση στο στομάχι. Ξαναμπαίνω χειρουργείο, πάει καλά και βγαίνει ένα συρίγγιο το οποίο ένα χρόνο κατσικώθηκε. Ιατρικό παράδοξο κανονικά. Να μην κλείνει ενάμιση χρόνο», είπε χαρακτηριστ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ real.gr

Αυτό είναι το πιο υγιεινό φρούτο του κόσμου, σύμφωνα με ερευνητές

Χαρακόπουλος: Η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να παραμείνει υπηρέτης του ανθρώπου

Ιταλός ΥΠΕΞ για τις ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο: «Απαράδεκτα τα όσα συμβαίνουν»

Κυψέλη: Ολοκληρώθηκε η απολογία των δύο αδερφών που σκότωσαν τον ξάδερφό τους

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα: Χειροπέδες σε υποδιευθυντή ΔΟΥ, ελεγκτές, υπάλληλο και λογιστή

Ζέσταμα κινητήρα όταν έχει κρύο: Μύθος ή αλήθεια;