Έκκληση Τζωρτζ Κλούνεϊ: Μην δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών μας στα ΜΜΕ
19:28 - 05/11/2021
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απηύθυνε έκκληση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα πρόσωπα των παιδιών του, ηλικίας 4 ετών.
Το άρθρο Έκκληση Τζωρτζ Κλούνεϊ: Μην δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών μας στα ΜΜΕ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μην δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών μας στα ΜΜΕ, απευθύνει έκκληση ο Τζορτζ Κλούνεϊ
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απηύθυνε έκκληση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα πρόσωπα των παιδιών του, ηλικίας 4 ετών, υπογραμμίζοντας τους...
Διαβάστε το στο ZouglaΤζορτζ Κλούνεϊ – Μην δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών μου – Θέτετε τη ζωή τους σε κίνδυνο
«Δεν πρόκειται για έναν παρανοϊκό κίνδυνο, αλλά για θέματα του πραγματικού κόσμου»
Διαβάστε το στο Τζορτζ Κλούνεϊ – Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών μου – Θέτετε τη ζωή τους σε κίνδυνο
«Δεν πρόκειται για έναν παρανοϊκό κίνδυνο, αλλά για θέματα του πραγματικού κόσμου»
Διαβάστε το στο tanea.grΤζορτζ Κλούνεϊ: Έκκληση στα ΜΜΕ να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα δίδυμα παιδιά του
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απηύθυνε έκκληση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα πρόσωπα των παιδιών του, ηλικίας…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΈκκληση του Τζορτζ Κλούνεϊ στα ΜΜΕ να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες των παιδιών του
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απηύθυνε έκκληση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα πρόσωπα των παιδιών του, ηλικίας 4 ετών, υπογραμμίζοντας τους φόβους του ότι οι δημόσιες φωτογραφίες θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους. Ο Κλούνεϊ, ο οποίος έχει αποκτήσει δίδυμα με τη σύζυγό του, τη δικηγόρο προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμάλ Κλούνεϊ, αναφέρει σε μια ανοικτή επιστολή προς τα ΜΜΕ πως έχει αποδεχθεί ότι «συχνά αδιάκριτες φωτογραφίες» αποτελούν μέρος του τιμήματος που θα έπρεπε να πληρώσει όντας διάσημος. «Τα παιδιά μας δεν προχώρησαν σε τέτοιου είδους δέσμευση», τονίζει ο τιμηθείς με βραβείο Όσκαρ ηθοποιός, στην επιστολή που δημοσιεύτηκε αργά χθες το βράδυ.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΈκκληση του Τζορτζ Κλούνεϊ: Μην δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών μας στα ΜΜΕ
Ο σούπερ σταρ του κινηματογράφου Τζορτζ Κλούνεϊ απηύθυνε έκκληση στα Μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα πρόσωπα των παιδιών του, ηλικίας 4 ετών, υπογραμμίζοντας τους φόβους του ότι οι δημόσιες φωτογραφίες θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.
Διαβάστε το στο thebest.grSOS από Τζορτζ Κλούνεϊ: Μην δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών μου – Κινδυνεύουν
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απηύθυνε έκκληση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΤζορτζ Κλούνεϊ προς ΜΜΕ: Μην δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών μου
Ο Κλούνεϊ ζητά συγκράτηση στις φωτογραφίες και άλλες αναφορές στους απογόνους του
Διαβάστε το στο topontiki.grΕντρομος ο Κλούνεϊ: Μην δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών μου
Μην δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών μας στα ΜΜΕ, απευθύνει έκκληση ο Τζορτζ Κλούνεϊ
Διαβάστε το στο thetoc.grΤζορτζ Κλούνεϊ: Μην δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών μας
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απηύθυνε έκκληση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα πρόσωπα των παιδιών του, ηλικίας 4 ετών, υπογραμμίζοντας τους φόβους του ότι οι δημόσιες φωτογραφίες…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΈκκληση Κλούνεϊ να μην δημοσιεύονται φωτογραφίες των παιδιών του
Ο ηθοποιός έκανε έκκληση στα ΜΜΕ τονίζοντας ότι μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο οι ζωές τους
Διαβάστε το στο news.grΤζορτζ Κλούνεϊ: Μην δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών μας
Τζορτζ Κλούνεϊ: Απηύθυνε έκκληση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα πρόσωπα των παιδιών του.
Διαβάστε το στο pagenews.gr