Συγκλονίζει η Super Κική – «Η δική μου παρενόχληση έφτασε οριακά στον βιασμό»
00:36 - 06/11/2021
Την Super Κική υποδέχθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς στο After Dark και συγκλόνισε με όσα ανέφερε για την σεξουαλική παρενόχληση που […]
The post Συγκλονίζει η Super Κική – «Η δική μου παρενόχληση έφτασε οριακά στον βιασμό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Super Κική: «Η δική μου σεξουαλική παρενόχληση έφτασε οριακά στον βιασμό»
H Super Κική ήταν καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark» το βράδυ της Παρασκευής. Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που παραλίγο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣυγκλονίζει η Super Κική: Η δική μου παρενόχληση έφτασε οριακά στον βιασμό
Την Super Κική υποδέχθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς στην εκπομπή After Dark και συγκλόνισε με όσα αποκάλυψε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε μικρή ηλικία. «Στην δική μου την περίπτωση ήταν πολύ βαρύ, πήγαινε για βιασμό οριακά. Την γλίτωσα και σκαρφίστηκα να πω κάτι, το είπα καλά και εκείνος φοβήθηκε. Ήταν δύο άτομα βασικά, ο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυγκλονίζει η Super Κική – “Η δική μου παρενόχληση έφτασε οριακά στον βιασμό”
«Στην δική μου την περίπτωση ήταν πολύ βαρύ, πήγαινε για βιασμό οριακά. Την γλίτωσα και σκαρφίστηκα να πω κάτι, το είπα καλά και εκείνος φοβήθηκε....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει η Super Κική – “Η δική μου παρενόχληση έφτασε οριακά στον βιασμό”
Διαβάστε το στο spoilersΣυγκλονίζει η Super Κική: «Η δική μου παρενόχληση έφτασε οριακά στον βιασμό» (video)
"Ήταν δύο άτομα βασικά, ο ένας ήταν πάρα πολύ μεθυσμένος υπό την επήρεια, τον έσπρωξα,.."
Διαβάστε το στο patrasevents.gr