Ναταλία Γερμανού: Η μεγαλύτερη κακία που μου γράφουν, είναι ότι μεγάλωσες πια κι είσαι γρια
13:36 - 06/11/2021
Στην Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούριου παραχώρησε συνέντευξη η Ναταλία Γερμανού και μίλησε μεταξύ άλλων για τα κακόβουλα σχόλια που τής έχουν στείλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ηλικία της αλλά και τον σωματότυπό της. Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα τελευταία δύο, τρία χρόνια έχω υποστεί bullying. Εκτός από […]
The post Ναταλία Γερμανού: Η μεγαλύτερη κακία που μου γράφουν, είναι ότι μεγάλωσες πια κι είσαι γρια appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Παρθένης σε Ναταλία Γερμανού: «Το μεγαλύτερο λάθος μου είναι ότι σου μιλάω ακόμα»
Καλεσμένος στο «Καλύτερα δε Γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αλέξανδρος Παρθένης.
Διαβάστε το στο thebest.grΠαρθένης σε Γερμανού: Το μεγαλύτερο μου λάθος είναι ότι σου μιλάω ακόμα
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα το πρώην μοντέλο Αλέξανδρος Παρθένης που μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια. Καλεσμένος στο «Καλύτερα δε Γίνεται»...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Παρθένης σε Γερμανού: Το μεγαλύτερο μου λάθος είναι ότι σου μιλάω ακόμα
Διαβάστε το στο spoilers