Πηγή Δεβετζή: «Δεν θέλω να ξαναδώ τον πρώην άντρα μου, μου έχει κάνει μεγάλο κακό»

08:36 - 07/11/2021

Για το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της μίλησε η Πηγή Δεβετζή, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ και […] The post Πηγή Δεβετζή: «Δεν θέλω να ξαναδώ τον πρώην άντρα μου, μου έχει κάνει μεγάλο κακό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πηγή Δεβετζή – «Από τον πρώην άντρα μου δεν θέλω να υπάρχει τίποτα. Δεν θέλω να τον ξαναδώ»

Η Ολυμπιονίκης του τριπλούν, αφήνει για λίγο το μικρόφωνο του J2US και μιλά για τη ζωή της

Διαβάστε το στο in.gr

Πηγή Δεβετζή: «Δεν θέλω να ξαναδώ τον πρώην άντρα μου, μου έχει κάνει μεγάλο κακό»

«Από τον πρώην άντρα μου δεν θέλω να υπάρχει τίποτα. Δεν θέλω καμία φωτογραφία, καμία επαφή. Δεν θέλω να τον ξαναδώ! Γιατί δεν πέρασα καλά. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου. Τον έχω συγχωρήσει πια, αλλά μου πήρε χρόνο για να το κάνω. Έπαιρνα διακρίσεις, μετάλλια, αλλά ήταν τόσο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πηγή Δεβετζή: «Δεν θέλω να ξαναδώ τον πρώην άντρα μου – Μου έχει κάνει μεγάλο κακό»

Για το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της και τις χαρές που της στέρησε μίλησε η Πηγή Δεβετζή.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Πηγή Δεβετζή: «Από τον πρώην άντρα μου δεν θέλω να υπάρχει τίποτα. Δεν θέλω να τον ξαναδώ!»

Την ανάγκη της να μείνει μακριά από το παρελθόν της και τον πρώτο της γάμο, εκφράζει δημόσια η Πηγή Δεβετζή την οποία απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο στο J2US. Το άρθρο Πηγή Δεβετζή: «Από τον πρώην άντρα μου δεν θέλω να υπάρχει τίποτα. Δεν θέλω να τον ξαναδώ!» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Πηγή Δεβετζή: Δεν θέλω να ξαναδώ τον πρώην σύζυγό μου, μου έχει κάνει μεγάλο κακό

Στο περιοδικό ΟΚ έδωσε συνέντευξη η Πηγή Δεβετζή, η οποία μίλησε για το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της. Πηγή Δεβετζή: «Δεν θέλω να ξαναδώ... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πηγή Δεβετζή: Δεν θέλω να ξαναδώ τον πρώην σύζυγό μου, μου έχει κάνει μεγάλο κακό

Διαβάστε το στο spoilers

Η εξομολόγηση της πρώην αθλήτριας

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Πηγή Δεβετζή – «Από τον πρώην άντρα μου δεν θέλω να υπάρχει τίποτα. Δεν θέλω να τον ξαναδώ»

Η Ολυμπιονίκης του τριπλούν, αφήνει για λίγο το μικρόφωνο του J2US και μιλά για τη ζωή της

Διαβάστε το στο to10.gr

Πηγή Δεβετζή: "Δεν θέλω να ξαναδώ τον πρώην άντρα μου, μου έχει κάνει μεγάλο κακό"

"Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο