Θ.Πλεύρης: «Δεν υπάρχει σκέψη γενικού ή τοπικού lockdown»

10:14 - 07/11/2021

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως «δεν υπάρχει σκέψη γενικού ή τοπικού lockdown». Σχολιάζοντας την αύξηση των ραντεβού και πως δικαιολογείται αυτή, ο κ. Πλεύρης ανέφερε πως «τα ραντεβού από 5-7.000, διπλασιάστηκαν με πολίτες που έκλεισαν για την πρώτη δόση. Πιστεύω πως συνέβη αυτό για δύο λόγους. Τα μέτρα που αφορούν στους ανεμβολίαστους δημιουργούν μία δυσκολία ειδικά στις νεότερες γενιές. Ωστόσο υπάρχει και ένας φόβος όταν βλέπει ο πολίτης πως η κατάσταση είναι τόσο δύσκολη στις ΜΕΘ». Σχετικά με την πορεία του εμβολιασμού στην Ελλάδα, ο κ. Πλεύρης παραδέχτηκε πως τα ποσοστά πρέπει να αυξηθούν. «Στους μέσους όρους η χώρα μας δεν

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πλεύρης: Δεν θα υπάρξει επιβολή γενικού ή τοπικών lockdown

Για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, τον εμβολιασμό και τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού μίλησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα οδηγηθεί η…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Πλεύρης: Δε θα υπάρξει επιβολή γενικού ή τοπικού lockdown

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μίλησε σε συνέντευξή του για το ενδεχόμενο επιβολής lockdown, τα νέα μέτρα και την πορεία του εμβολιασμού στη χώρα μας.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Πλεύρης: «Δεν θα υπάρξει επιβολή γενικού ή τοπικών lockdown»

Για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, τον εμβολιασμό και τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού μίλησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα οδηγηθεί η χώρα σε νέο lockdown. Όπως είπε αρχικά στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1: «Στην δική μου εμπειρία, σε ηλικία 39 ετών, ήμουν διασωληνωμένος για 9 ημέρες, ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Πλεύρης: Δεν θα ξανά γίνει lockdown ούτε γενικό ούτε τοπικό

«Στην δική μου εμπειρία, σε ηλικία 39 ετών, ήμουν διασωληνωμένος για 9 ημέρες, με γνωστό μικρόβιο και γνωστή θεραπεία και... The post Πλεύρης: Δεν θα ξανά γίνει lockdown ούτε γενικό ούτε τοπικό appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις