Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος: “Τηρήστε τα μέτρα και οι μη εμβολιασμένοι να κάνουν τέστ” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

14:02 - 07/11/2021

ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ: Για τους Ιερείς που δεν θα συμμορφώνονται με την εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Τιμόθεος στο Πρακτορείο «Ορθοδοξία» και στον δημοσιογράφο Αντώνη Μακατούνη. Ο Σεβασμιώτατος ξεκαθαρίζει ότι η Εγκύλιος που εστάλη την Πέμπτη από την Ιερά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος: “Τηρήστε τα μέτρα και οι μη εμβολιασμένοι να κάνουν τέστ”

Ο Σεβασμιώτατος μάλιστα τονίζει ότι όλοι οι άνθρωποι στην κοινωνία πρέπει να κινούνται με αίσθημα προσωπικής ευθύνης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Άλλωστε όπως σημείωσε όλοι στο περιβάλλον μας έχουμε φίλους και συγγενείς που έχουν νοσήσει ή έχουν χάσει τη μάχη με τον ιό. Το άρθρο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος: “Τηρήστε τα μέτρα και οι μη εμβολιασμένοι να κάνουν τέστ” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο