Η πανδημία, η Εκκλησία και το… «όπιο του λαού» – Η παγκόσμια μοναξιά του ΣΥΡΙΖΑ!

14:22 - 07/11/2021

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Ούτε οι Podemos στην Ισπανία, ούτε η Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, ούτε το Μπλόκο της Αριστεράς στην Πορτογαλία, ούτε το κομμουνιστικό καθεστώς της Κούβας διανοήθηκαν να λάβουν μονομερώς μέτρα για τον τρόπο λειτουργίας των εκκλησιών στη διάρκεια της πανδημίας. Απέμεινε έτσι επί του πλανήτου μόνος ο ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί – μάταια – […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η πανδημία, η Εκκλησία και το… «όπιο του λαού» – Η παγκόσμια μοναξιά του ΣΥΡΙΖΑ!

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Ούτε οι Podemos στην Ισπανία, ούτε η Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, ούτε το Μπλόκο της Αριστεράς στην Πορτογαλία, ούτε το κομμουνιστικό καθεστώς της Κούβας διανοήθηκαν να λάβουν μονομερώς μέτρα για τον τρόπο λειτουργίας των εκκλησιών στη διάρκεια της πανδημίας. Το άρθρο Η πανδημία, η Εκκλησία και το… «όπιο του λαού» – Η παγκόσμια μοναξιά του ΣΥΡΙΖΑ! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο