Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Προδόθηκα από οικογενειακό φίλο και καταστράφηκα οικονομικά»

15:18 - 07/11/2021

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Αργυράκη έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, […] The post Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Προδόθηκα από οικογενειακό φίλο και καταστράφηκα οικονομικά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Προδόθηκα από οικογενειακό φίλο και καταστράφηκα οικονομικά

Τι είπε ο ηθοποιός για την προσωπική του ζωή

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Καταστράφηκα εντελώς οικονομικά»

Για την οικονομική του καταστροφή μίλησε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στον Alpha. Μια συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”και τη Ναταλία Αργυράκη. Σε αυτήν εστίασε, μέσα σε όλα, στην οικονομική του καταστροφή και την προδοσία που βίωσε από οικογενειακό φίλο. «Δεν είχα το πρότυπο του “μάτσο” άντρα μεγαλώνοντας. Το βάρος ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Καταστράφηκα εντελώς οικονομικά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Προδόθηκα από οικογενειακό φίλο και καταστράφηκα οικονομικά εντελώς» (vid)

«Δεν είχα το πρότυπο του “μάτσο” άντρα μεγαλώνοντας. Το βάρος στο σπίτι μας έπεφτε στη μητέρα μου. Η πανδημία οδήγησε τους ανθρώπους στα άκρα. Για χρόνια στη ζωή μου υπήρχε μόνο η δουλειά μου. Παρασύρθηκα γιατί ερχόντουσαν πολλές δουλειές και μου άρεσε», είπε αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είδα τα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Προδόθηκα από οικογενειακό φίλο και καταστράφηκα οικονομικά»

«Καταστράφηκα οικονομικά εντελώς», λέει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Αργυράκη έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικονομική του καταστροφή και την προδοσία που βίωσε από οικογενειακό φίλο. «Δεν είχα το πρότυπο του “μάτσο” άντρα μεγαλώνοντας. Το βάρος στο σπίτι μας έπεφτε στη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πυρπασόπουλος: «Προδόθηκα από οικογενειακό φίλο και καταστράφηκα οικονομικά»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Γιώργος Πυρπασόπουλος: "Προδόθηκα από οικογενειακό φίλο και καταστράφηκα οικονομικά"

"Καταστράφηκα οικονομικά εντελώς"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο