#Γιώργος Πυρπασόπουλος

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Υπήρχε ένα κλίμα πολύ επιτακτικό, αγενές και προσβλητικό»

thecaller.gr
Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου.Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου.Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για το περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς, στο οποίο ήταν «παρών». -Είχατε στην καριέρα σας δύσκολες συνεργασίες; Πάντα υπάρχουν στον χώρο δύσκολες συνεργασίες. Μπορεί να μην τις βλέπεις στην αρχή όταν κλείνεις μια δουλειά και να προκύπτουν στην πορεία. Το […]
15:00 29/02/2024

Ο Σκαραβαίος: Οι πρωταγωνιστές της νέας αστυνομικής σειράς του Alpha, συστήνονται

happytv.gr
Γιάννης Τσορτέκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Νικολέττα Καρρά, Θοδωρής Κατσαφάδος κ.α. είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Alpha “Ο Σκαραβαίος”.  Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές. «Ο Σκαραβαίος» είναι μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime. Στο επίκεντρο της σειράς, μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο Σκαραβαίος: Οι πρωταγωνιστές της νέας αστυνομικής σειράς του Alpha, συστήνονται
16:37 31/01/2024

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Δεν έχω τσακωθεί με τον Παπακαλιάτη, αυτά είναι θέματα για να πουλάνε οι δημοσιογράφοι»

zappit.gr
Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού για την παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» που πρωταγωνιστεί, τις […] The post Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Δεν έχω τσακωθεί με τον Παπακαλιάτη, αυτά είναι θέματα για να πουλάνε οι δημοσιογράφοι» appeared first on Zappit.
12:00 29/11/2023

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Την πρώτη φορά που πήγα στις Κάννες είπα ‘δεν ήταν και τίποτα το φοβερό’» (vid)

monopoli.gr
Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μεταξύ άλλων, για τις Κάννες και την επιστροφή στην τηλεόραση.
11:53 29/11/2023

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Έβρισκα δικαιολογίες για να μην συνεργαστώ μαζί τους»

zappit.gr
Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση […] The post Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Έβρισκα δικαιολογίες για να μην συνεργαστώ μαζί τους» appeared first on Zappit.
10:00 27/09/2023

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Είναι μια μεγάλη αλλαγή»

zappit.gr
Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε για τις αλλαγές στην ζωή […] The post Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Είναι μια μεγάλη αλλαγή» appeared first on Zappit.
15:06 27/02/2023

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Γιώργης συγκλονίζεται από την αποκάλυψη για τη Μαρίνα

Newsbeast.gr
Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο δημοσιογράφος Σταματιάδης, βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για το ρόλο του και τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». Για τη σχέση του Σταματιάδη με την κόρη του: «Είναι πολύ δεμένη η σχέση του Σταματιάδη με την κόρη του, την υπεραγαπά. Δυστυχώς τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλει ο πατέρας της. Είναι πολύ οργισμένος με το γεγονός και θα σταματήσει τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Χρήστο, παίρνει τις αποστάσεις του». Πως θα εξελιχθεί ο ρόλος του: «Ο Σταματιάδης θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη κατάσταση πιο δύσκολη από αυτή που βρέθηκε στο γάμο. Θα φθάσει να κινδυνεύσει η ζωή του γιατί σκαλίζει πρ
19:00 24/02/2023

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Σαν να ανοίγει μια κουρτίνα λίγο σκοτεινή στον χώρο μας»

okmag.gr
Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Παρασκευή. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και τη σκηνοθεσία που έχει αναλάβει στο έργο «Τέλειοι ξένοι» μαζί με τον Πέτρο Λαγούτη. Μάλιστα σχολίασε τις εξελίξεις γύρω από τις υποθέσεις των Λιγνάδη-Φιλιππίδη, αλλά και τις κινητοποιήσεις στον καλλιτεχνικό […] The post Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Σαν να ανοίγει μια κουρτίνα λίγο σκοτεινή στον χώρο μας» appeared first on OK! Magazine.
15:34 24/02/2023

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Το βρήκα τελείως άδικο»

zappit.gr
Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο γνωστός ηθοποιός σχολιάζει τις εξελίξεις γύρω από τις υποθέσεις των Λιγνάδη-Φιλιππίδη, […] The post Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Το βρήκα τελείως άδικο» appeared first on Zappit.
13:16 24/02/2023

Αυτή η νύχτα μένει – Αποκαλύψεις από τον Γιώργο Πυρπασόπουλο: Θα πάμε στην εκκλησία αλλά…

Newsbeast.gr
Αποκαλύψεις για τη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» έκανε ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος που υποδύεται τον δημοσιογράφο και εκδότη Βασίλης Σταματιάδης. «Θα πάμε στην εκκλησία αλλά…» είπε για τον γάμο της κόρης τους. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε στη Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται!» για την 10 μηνών κορούλα του, τη συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, τις θεατρικές παραστάσεις που σκηνοθετεί και φυσικά για το ρόλο του και τη σειρά. «Ο Βασίλης προσπαθεί να μη χαλάσει το χατίρι στην κόρη του για το γάμο της με τον Τάσο, αναρωτιέται μήπως είναι πολύ υπερβολικός και λέει ας δώσει μια ευκαιρία στα πράγματα» επεσήμανε. Θα γίνει ο γάμος; «Στην εκκλησία θα πάμε, τώρα το τ
15:12 06/02/2023

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Η σπάνια εξομολόγηση για την κόρη του – «Απολαμβάνω τον ρόλο του πατέρα»

tlife.gr
Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» βρέθηκε To άρθρο Γιώργος Πυρπασόπουλος: Η σπάνια εξομολόγηση για την κόρη του – «Απολαμβάνω τον ρόλο του πατέρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:04 04/02/2023

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Δύσκολες στιγμές για τον ηθοποιό

govastileto.gr
Ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος περνάει δύσκολες στιγμές καθώς από τη ζωή έφυγε η αγαπημένη του σκυλίτσα, η Grace. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έκανε γνωστή τη δυσάρεστη αυτή είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της τετράποδης φίλης του. «Σε αποχαιρετώ γλυκιά μου ύπαρξη. Σε ευχαριστώ αγαπημένη μου Grace. Ήσουν για μένα αγάπη […]
16:38 06/01/2023

«Αστέρι μου θα συναντηθούμε…» – Θρήνος για τον ηθοποιό, Γιώργο Πυρπασόπουλο

eleftherostypos.gr
Δύσκολες στιγμές περνάει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, καθώς βιώνει μια άσχημη απώλεια στο σπίτι του και στην οικογένεια του. Την είδηση έκανε γνωστή λίγο μετά την αποκάλυψη πως έφυγε από τη ζωή ο μπαμπά του… Διαβάστε περισσόυτερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Γλυπτά του Παρθενώνα: Τα αλλεπάλληλα ξένα δημοσιεύματα και η πολιτική κόντρα Καιρός: Πάσχα θα θυμίζουν […] Το άρθρο «Αστέρι μου θα συναντηθούμε…» – Θρήνος για τον ηθοποιό, Γιώργο Πυρπασόπουλο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:30 06/01/2023

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλειά του – «Σε αποχαιρετώ γλυκιά μου ύπαρξη»

okmag.gr
Η απώλεια της σκυλίτσας του φαίνεται να στοίχισε σημαντικά στον Γιώργο Πυρπασόπουλο, ο οποίος θέλησε μέσα από μια ανάρτηση να πει «αντίο» στην αγαπημένη του Grace. H Grace ήταν μέλος της οικογένειάς του και την αγαπούσε πολύ, αφού μαζί της έχει περάσει μοναδικές τρυφερές στιγμές. Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram […] The post Γιώργος Πυρπασόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλειά του – «Σε αποχαιρετώ γλυκιά μου ύπαρξη» appeared first on OK! Magazine.
00:58 06/01/2023

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Να ‘χα στήθος να θήλαζα – Είναι δύσκολο για τις μητέρες, τραβάνε το μεγαλύτερο ζόρι

Newsbeast.gr
Πριν λίγους μήνες, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έγινε πατέρας για πρώτη φορά και όπως είναι φυσικό, ο νέος του αυτός… ρόλος τον έχει ξετρελάνει. Το μεσημέρι της Πέμπτης (24/11), ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου κα τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη ζωή με την κόρη του αλλά και τις φοβίες που έχει. «Είναι τρέλα η μπουμπού. Εγώ στα πατώματα με πάνες. Από ύπνο είναι συμπαθητικά. Ξυπνάμε 2-3 φορές το βράδυ. Η σύζυγος γιατί θηλάζει. Δυστυχώς πέφτει το βράδυ εκεί. Να ‘χα στήθος να θήλαζα. Είναι δύσκολο για τις μητέρες τραβάνε το μεγαλύτερο ζόρι. Όταν το πήρα αγκαλιά φοβήθηκα στην αρχή, σκέφτηκα είναι τόσο μικρό, τόσο εύθραυστο», δήλωσε αρχι
21:22 24/11/2022

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Αποκάλυψε on air ότι έχασε τον πατέρα του – «Πρόλαβα να του πω όλα όσα ήθελα»

tlife.gr
Καλεσμένος στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε την Πέμπτη 24/11 ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός To άρθρο Γιώργος Πυρπασόπουλος: Αποκάλυψε on air ότι έχασε τον πατέρα του – «Πρόλαβα να του πω όλα όσα ήθελα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:48 24/11/2022

Συγκινεί ο Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Ένιωσα ότι μια ζωή έρχεται, μια ζωή φεύγει»

zappit.gr
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Συγκινεί ο Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Ένιωσα ότι μια ζωή έρχεται, μια ζωή φεύγει» appeared first on Zappit.
17:36 24/11/2022

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Όταν πήρα αγκαλιά την κόρη μου φοβήθηκα»

okmag.gr
Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά πριν από περίπου 8 μήνες. Ο ίδιος είναι ξετρελαμένος με την κόρη του και βοηθάει όσο μπορεί τη σύντροφό του αν και παραδέχεται πως οι μαμάδες είναι εκείνες που επωμίζονται το μεγαλύτερο βάρος από τον ερχομό ενός παιδιού. Παράλληλα ο ηθοποιός μοιράστηκε τον φόβο που είχε στην […] The post Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Όταν πήρα αγκαλιά την κόρη μου φοβήθηκα» appeared first on OK.
17:34 24/11/2022

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Βόλτα με τη σύντροφό του και την 7 μηνών κόρη τους στο Ζάππειο [εικόνες]

thetoc.gr
Πανευτυχής είναι ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος, καθώς πριν από μερικούς μήνες ήρθε στη ζωή το πρώτο του παιδάκι.
07:26 17/10/2022

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στο ΟΚ!: Γιατί είπε το «ναι» στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

okmag.gr
«Ο ρόλος μου στη σειρά είναι αυτός του δημοσιογράφου Βασίλη. Είναι ο τοπικός εκδότης της εφημερίδας στο Αγρίνιο» εξηγεί στο ΟΚ! ο Γιώργος Πυρπασόπουλος για τον ήρωα που υποδύεται στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». «Έχει μια κόρη, τη Μαρία (σ.σ. Ελισάβετ Καβαλάκη), την οποία αγαπάει πάρα πολύ και με έναν τρόπο προσπαθεί να προασπίσει […] The post Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στο ΟΚ!: Γιατί είπε το «ναι» στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» appeared first on OK.
21:00 16/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load