«Θερμό» τετ-α-τετ του Ρόι Κιν με οπαδό της Γιουνάιτεντ: «Επειδή είσαι μεθυσμένος φταίω εγώ»;

11:42 - 08/11/2021

Ψυχραιμία που δεν… συνήθιζε όταν αγωνιζόταν έδειξε ευτυχώς στο ντέρμπι του Μάντσεστερ ο Ρόι Κιν. Μετά την ήττα από την Σίτι ο άλλοτε αρχηγός της Γιουνάιτεντ υπέγραφε αυτόγραφα έξω από το «Ολντ Τράφορντ», όταν ένας οπαδός «του έβαλε χέρι»! Το άρθρο «Θερμό» τετ-α-τετ του Ρόι Κιν με οπαδό της Γιουνάιτεντ: «Επειδή είσαι μεθυσμένος φταίω εγώ»; εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τιτάνια ψυχραιμία από τον Ρόι Κιν με οπαδό της Γιουνάιτεντ – «Επειδή είσαι μεθυσμένος φταίω εγώ»; [βίντεο]

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο παλαίμαχος άσος της Γιουνάιτεντ διαχειρίστηκε με απίστευτη νηφαλιότητα το «πέσιμο» οπαδού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είχε κοπανήσει μερικά ποτηράκια παραπάνω. Μετά την ήττα από τη Σίτι ο άλλοτε αρχηγός της Γιουνάιτεντ υπέγραφε αυτόγραφα έξω από το «Ολντ Τράφορντ», όταν ένας οπαδός «του έβαλε χέρι»! Κάνοντας εμφανή προσπάθεια... The post Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τιτάνια ψυχραιμία από τον Ρόι Κιν με οπαδό της Γιουνάιτεντ – «Επειδή είσαι μεθυσμένος φταίω εγώ»; [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία