«Θερμό» τετ-α-τετ του Ρόι Κιν με οπαδό της Γιουνάιτεντ: «Επειδή είσαι μεθυσμένος φταίω εγώ»;
11:42 - 08/11/2021
Ψυχραιμία που δεν… συνήθιζε όταν αγωνιζόταν έδειξε ευτυχώς στο ντέρμπι του Μάντσεστερ ο Ρόι Κιν. Μετά την ήττα από την Σίτι ο άλλοτε αρχηγός της Γιουνάιτεντ υπέγραφε αυτόγραφα έξω από το «Ολντ Τράφορντ», όταν ένας οπαδός «του έβαλε χέρι»!
Το άρθρο «Θερμό» τετ-α-τετ του Ρόι Κιν με οπαδό της Γιουνάιτεντ: «Επειδή είσαι μεθυσμένος φταίω εγώ»; εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τιτάνια ψυχραιμία από τον Ρόι Κιν με οπαδό της Γιουνάιτεντ – «Επειδή είσαι μεθυσμένος φταίω εγώ»; [βίντεο]
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο παλαίμαχος άσος της Γιουνάιτεντ διαχειρίστηκε με απίστευτη νηφαλιότητα το «πέσιμο» οπαδού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είχε κοπανήσει μερικά ποτηράκια παραπάνω. Μετά την ήττα από τη Σίτι ο άλλοτε αρχηγός της Γιουνάιτεντ υπέγραφε αυτόγραφα έξω από το «Ολντ Τράφορντ», όταν ένας οπαδός «του έβαλε χέρι»! Κάνοντας εμφανή προσπάθεια...
The post Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τιτάνια ψυχραιμία από τον Ρόι Κιν με οπαδό της Γιουνάιτεντ – «Επειδή είσαι μεθυσμένος φταίω εγώ»; [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr