Κατερίνα Καινούργιου: Η δημόσια συγγνώμη στην Μαρία Μπακοδήμου

12:44 - 08/11/2021

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν μερικές ημέρες είχε μιλήσει έντονα για την Μαρία Μπακοδήμου, εξαιτίας της μηδενικής To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Η δημόσια συγγνώμη στην Μαρία Μπακοδήμου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη Μαρία Μπακοδήμου

Για την κριτική της παρουσιάστριας στη Μάρα Μεϊμαρίδου

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου: «Ζητώ δημόσια συγγνώμη από την Μαρία Μπακοδήμου, την αδίκησα»

Ο λόγος που η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε συγγνώμη από την Μαρία Μπακοδήμου. Για τα σχόλια που είχε κάνει για την Μαρία Μπακοδήμου με αφορμή το μηδέν στην Μάρα Μεϊμαρίδη, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου ενώ τής ζήτησε συγγνώμη καθώς την στενοχώρησε. «Επειδή την προηγούμενη εβδομάδα στεναχωρήθηκα με την κριτική στην κυρία Μάρα που την αγαπάω πάρα ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Ζητώ δημόσια συγγνώμη από την Μαρία Μπακοδήμου, την αδίκησα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη Μαρία Μπακοδήμου

Το μηδέν με το οποίο βαθμολόγησε η Μαρία Μπακοδήμου την Μάρα Μεϊμαρίδη στο «Just 2of Us» είχε εκνευρίσει μεταξύ άλλων, και την Κατερίνα Καινούργιου η οποία μπορεί να μην αναφέρθηκε ονομαστικά στην κριτή του show αλλά τη φωτογράφησε στα λεγόμενα της. Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη δημόσια από τη Μαρία Μπακοδήμου για τα όσα είχε αναφέρει. «Επειδή την προηγούμενη εβδομάδα στεναχωρήθηκα με την κριτική στην κυρία Μάρα που την αγαπάω πάρα πολύ και μέσα από την εκπομπή μου ίσως ήμουν λίγο σκληρή με τη Μαρία. Χωρίς να πω το όνομά της, το υπονόησα. Με είχε πιάσει ο Νίκος να μου πει ότι στεναχωρήθηκε αλλά και η ίδια με πολύ γλυκό τρόπο μου είπε ‘με στεναχώρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Ειλικρινά να πω ένα συγγνώμη στην Μαρία Μπακοδήμου»

Τα σχόλια που είχε κάνει η Κατερίνα Καινούργιου για την Μαρία Μπακοδήμου με αφορμή τον βαθμό μηδέν που είχε δώσει στην […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Ειλικρινά να πω ένα συγγνώμη στην Μαρία Μπακοδήμου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η Καινούργιου ζήτησε συγγνώμη από την Μπακοδήμου (vid)

Μια συγγνώμη μέσα από την εκπομπή αισθάνθηκε να πει η Κατερίνα Καινούργιου στην Μαρία Μπακοδήμου. Το άρθρο Η Καινούργιου ζήτησε συγγνώμη από την Μπακοδήμου (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ζήτησε δημόσια συγγνώμη η Καινούργιου από τη Μπακοδήμου

Τα σχόλια που είχε κάνει η Κατερίνα Καινούργιου για την Μαρία Μπακοδήμου με αφορμή τον βαθμό μηδέν που είχε δώσει στην Μάρα Μεϊμαρίδη στο J2US,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη η Καινούργιου από τη Μπακοδήμου

Διαβάστε το στο spoilers

Κατερίνα Καινούργιου: Η δημόσια «συγγνώμη» της στη Μαρία Μπακοδήμου

Ίσως ήμουν λίγο σκληρή με τη Μαρία, είπε η Κατερίνα Καινούργιου.Η Μαρία Μπακοδήμου βαθμολόγησε με μηδέν Μάρα Μεϊμαρίδη στο Just the 2 of Us του Alpha και στην εκπομπή εκπομπή Super Κατερίνα του, ίδιου σταθμού, η Κατερίνα Καινούργιου τα «τα έχωσε» στη Μαρία για την αυστηρότητά της.  Το πρωί της Δευτέρας όμως, η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε «συγγνώμη» από τη Μαρία Μπακοδήμου, ξανά μέσα από την εκπομπή της.  «Επειδή την προηγούμενη εβδομάδα στεναχωρήθηκα με την κριτική στην κυρία Μάρα που την αγαπάω πάρα πολύ και μέσα από την εκπομπή μου ίσως ήμουν λίγο σκληρή με τη Μαρία. Χωρίς να πω το όνομά της, το υπονόησα. Με είχε πιάσει ο Νίκος να μου πει ότι στεναχωρήθηκε αλλά κα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Γιατί η Καινούργιου ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη Μπακοδημου (vid)

Μια συγγνώμη μέσα από την εκπομπή αισθάνθηκε να πει η Κατερίνα Καινούργιου στην Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε το στο to10.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Η δημόσια συγγνώμη στην Μαρία Μπακοδήμου (video)

"Ίσως να ήμουν λίγο άδικη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της