Τζόκοβιτς: «Διάδοχός μου ο Μεντβέντεφ»
19:20 - 08/11/2021
08/11/2021
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σχεδιάζει να γίνει προπονητής τένις μόλις ολοκληρώσει την καριέρα του, καθώς δεν έχει σκοπό να πάρει...μαζί του τις γνώσεις του, όπως δήλωσε στα σερβικά ΜΜΕ, μετά την κατάκτηση του Masters του Παρισιού την Κυριακή.
Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου εξασφάλισε το ρεκόρ του 37ου τίτλου Masters και τον έκτο του στο Παρίσι με νίκη με 4-6, 6-3, 6-3 επί του Νο2 στον κόσμο, Ρώσου Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος κέρδισε το παρθενικό του τρόπαιο Grand Slam όταν επικράτησε του Σέρβου στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο.
Ο Τζόκοβιτς, ο οποίος θα ολοκληρώσει τη σεζόν ως Νο 1 στον κόσμο για έβδομη χρονιά, επαίνεσε επί
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σχεδιάζει να γίνει προπονητής τένις μόλις ολοκληρώσει την καριέρα του, καθώς δεν έχει σκοπό να πάρει...μαζί του τις γνώσεις του, όπως δήλωσε στα σερβικά ΜΜΕ, μετά την κατάκτηση του Masters του Παρισιού την Κυριακή.Ο κορυφαίος τενίστας [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΤζόκοβιτς: «Διάδοχός μου ο Μεντβέντεφ» (vids)
Ο Ελβετός μίλησε για τον Ρώσο με τα καλύτερα λόγια Προπονητής τένις θέλει να γίνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το τέλος της καριέρας του όπως δήλωσε μιλώντας σε σερβικά ΜΜΕ…
Διαβάστε το στο politik.grΤζόκοβιτς – «Διάδοχός μου ο Μεντβέντεφ»
Στο πρόσωπο του Μεντβέντεφ βλέπει τον διάδοχο του ο Νόβακ Τζόκοβιτς.
Διαβάστε το στο to10.gr