Παναγιώτα Βλαντή: «Σε ηλικία 23 ετών, σε ακρόαση… ήταν σεξουαλική παρενόχληση»
12:18 - 09/11/2021
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν την Τρίτη η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για το #metoo στο ελληνικό […]
The post Παναγιώτα Βλαντή: «Σε ηλικία 23 ετών, σε ακρόαση… ήταν σεξουαλική παρενόχληση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παναγιώτα Βλαντή: «Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση στα 23… έφυγα»
Όσα εξομολογήθηκε η Παναγιώτα Βλαντή. Την Παναγιώτα Βλαντή υποδέχθηκαν στο Πρωινό και μίλησε για το ελληνικό #Me Too αλλά και την παρενόχληση που είχε δεχθεί σε μικρότερη ηλικία. «Πιστεύω ότι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε γενικώς. Εμένα με αγχώνει μη δούμε μετά από κάποια χρόνια ξανά στα πράγματα κάποιον από αυτούς που κατηγορούνται. Ο ... Περισσότερα
To άρθρο Παναγιώτα Βλαντή: «Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση στα 23… έφυγα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Παναγιώτα Βλαντή: Σε ηλικία 23 ετών, σε ακρόαση, βίωσα σεξουαλική παρενόχληση
Για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε κατά τη διάρκεια ακρόασης σε ηλικία 23 ετών μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή. Η ηθοποιός εξομολόγηθηκε πως είχε σοκαριστεί όταν συνέβη το περιστατικό που αφορά στον ίδιο ηθοποιό που είχε καταγγείλει και η Τζένη Μπότση. «Σε ηλικία 23 ετών, σε ακρόαση, βίωσα σεξουαλική παρενόχληση… υπό τη μορφή της ακρόασης. Έφυγα. Σοκαρίστηκα στην αρχή. Επειδή σου ζητούν στη δουλειά μας αυτοσχεδιασμούς και λες ΟΚ….», ανέφερε. Η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό του Ant1, μίλησε και για το #metoo στο ελληνικό θέατρο. «Πιστεύω ότι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε γενικώς. Εμένα με αγχώνει μη δούμε μετά από κάποια χρόνια ξανά στα πράγματα κάποιον από αυτούς που κατηγορούνται
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠαναγιώτα Βλαντή: Η αποκάλυψη για τον μυστικό της γάμο και τη σεξουαλική παρενόχληση
Η Παναγιώτα Βλαντή ήταν η καλεσμένη της εκπομπής «Το Πρωινό», το πρωί της Τρίτης 9 Νοεμβρίου.
To άρθρο Παναγιώτα Βλαντή: Η αποκάλυψη για τον μυστικό της γάμο και τη σεξουαλική παρενόχληση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣοκαρισμένη η Σκορδά με την Βλαντή: «Σε ηλικία 23 ετών, σε ακρόαση ήταν η σεξουαλική παρενόχληση»
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για…
Διαβάστε το στο queen.grΣοκαρισμένη η Σκορδά με την Βλαντή: «Σε ηλικία 23 ετών, σε ακρόαση ήταν η σεξουαλική παρενόχληση»
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία…
Διαβάστε το στο onsports.grΠ.Βλαντή: «Σε ηλικία 23 ετών βίωσα σεξουαλική παρενόχληση υπό τη μορφή της ακρόασης»
Η γνωστή ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων μίλησε για το #metoo στο ελληνικό θέατρο.
«Πιστεύω ότι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε γενικώς. Εμένα με αγχώνει μη δούμε μετά από κάποια χρόνια ξανά στα πράγματα κάποιον από αυτούς που κατηγορούνται. Ο χώρος μας ξεχνάει.
Για βιασμούς εγώ δεν ήξερα. Ήξερα για περίεργες συμπεριφορές, ήταν γνωστό για κάποια άτομα. Για κάποια άτομα δεν ήξερα για βιασμό, σοκαρίστηκα πραγματικά. Κακή συμπεριφορά και λεκτική συμπεριφορά ήξερα αλλά όχι να φτάνει σε σημείο βιασμού».
Η Παναγιώτα Βλαντή εξομολογήθηκε και για όσα βίωσε η ίδια σε μικρή ηλικία, κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης στο θέατρο.
«Σε ηλικία 23
Διαβάστε το στο pronews.grΠαναγιώτα Βλαντή: Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση στα 23 μου σε ακρόαση
Η ηθοποιός είπε ότι δράστης ήταν ο ίδιος άνθρωπος που κατήγγειλαν η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη
Διαβάστε το στο news.grΠαναγιώτα Βλαντή: «Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση στα 23… έφυγα»
Την Παναγιώτα Βλαντή υποδέχθηκαν στο Πρωινό και μίλησε για το ελληνικό #Me Too αλλά και την παρενόχληση που είχε δεχθεί σε μικρότερη ηλικία. «Πιστεύω ότι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε γενικώς. Εμένα με αγχώνει μη δούμε μετά από κάποια χρόνια ξανά στα πράγματα κάποιον από αυτούς που κατηγορούνται. Ο χώρος μας ξεχνάει. Για βιασμούς […]
Διαβάστε το στο dete.gr