Τάσος Ξιαρχό: «Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο… Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα»

13:06 - 09/11/2021

Ο Τάσος Ξιαρχό πραγματοποίησε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, μετά το περιστατικό με τον χλευασμό σε μια κοπέλα με παραπάνω […] The post Τάσος Ξιαρχό: «Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο… Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Ξιαρχό: «Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο – Η Κόνι δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα»

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την πολυσυζητημένη ανάρτηση και τον σάλο που ξέσπασε, προχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τάσος Ξιαρχό: «Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο… Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα»

Ο Τάσος Ξιαρχό πραγματοποίησε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, μετά το περιστατικό με τον χλευασμό σε μια κοπέλα με παραπάνω κιλά που φορούσε μπλούζα με οριζόντιες ρίγες, στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τάσος Ξιαρχό: Έφτασα ένα βήμα πριν από τον θάνατο… – Η συγγνώμη στη Δανάη Μπάρκα

«Ίσως από το λάθος το δικό μου να μάθουν και άλλοι άνθρωποι», δήλωσε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος αναφέρθηκε στο περιστατικό. «Εκείνη η μέρα ήταν δύσκολη, ήμουν πολύ πιεσμένος από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Ήπια 2-3 μαργαρίτες παραπάνω… Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή ότι ήταν τόσο σοβαρό. Ήταν πολύ λάθος. Μου έκαναν bulying επειδή ήμουν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τάσος Ξιαρχό: «Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο – Ήταν λάθος όλα» (Video)

«Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή ότι ήταν τόσο σοβαρό»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Τάσος Ξιαρχό: Έφτασα κοντά στον θάνατο – Δεν πήρα κανένα μήνυμα από την Κόνι

Ο Τάσος Ξαρχιό σε συνέντευξη του στο «Super Κατερίνα» ζήτησε συγνώμη στην Δανάη. Επίσης είπε πως όντως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ η Κόνι Μεταξά δεν... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τάσος Ξιαρχό: Έφτασα κοντά στον θάνατο – Δεν πήρα κανένα μήνυμα από την Κόνι

Διαβάστε το στο spoilers

Τάσος Ξιαρχό: «Έφτασα κοντά στον θάνατο – Δεν πήρα κανένα μήνυμα από την Κόνι»

Ο Τάσος Ξαρχιό σε συνέντευξη του στο «Super Κατερίνα» ζήτησε συγνώμη στην Δανάη. Επίσης είπε πως όντως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ η Κόνι Μεταξά δεν του έστειλε καν μήνυμα. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ξιαρχό: «Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο… Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα»

Τι λέει για τη φίλη του;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Τάσος Ξιαρχό: "Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο"

"Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο