Αλέξανδρος Παπανδρέου: Λύγισε στον αέρα του Love it – «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση»
13:36 - 09/11/2021
Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τον σεφ της εκπομπής Love it, Αλέξανδρο Παπανδρέου. Όπως αποκάλυψε
To άρθρο Αλέξανδρος Παπανδρέου: Λύγισε στον αέρα του Love it – «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δάκρυσε on air o Αλέξανδρος Παπανδρέου: «O πατέρας μου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση»
Μια αρκετά δύσκολη ημέρα είναι η σημερινή για τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, τον σεφ της εκπομπής «Love It». Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο σεφ ξέσπασε σε δάκρυα στην αγκαλιά της Ιωάννας Μαλέσκου και αποκάλυψε ότι έχασε τη θεία του από κορωνοϊό, ενώ αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σοβαρά στο νοσοκομείο ο πατέρας του. «Δεν είμαι καλά. […]
The post Δάκρυσε on air o Αλέξανδρος Παπανδρέου: «O πατέρας μου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΛύγισε στον αέρα του Love it o Παπανδρέου– «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση»
Ο σεφ πήγε σήμερα στην εκπομπή παρόλο που του συνέβη κάτι τραγικό
Διαβάστε το στο Λύγισε on air ο Ανδρέας Παπανδρέου – Πέθανε από κοροναϊό η θεία του, ο πατέρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση
Διαβάστε το στο Λύγισε στον «αέρα» ο σεφ του «Love it»: «Έχασα τη θεία μου και ο πατέρας μου νοσηλεύεται σοβαρά με κορονοϊό» (vid)
Ο σεφ της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου εμφανίστηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Διαβάστε το στο Λύγισε on air ο Αλέξανδρος Παπανδρέου – Πέθανε από κοροναϊό η θεία του, ο πατέρας του είναι σε κρίσιμη κατάσταση
Διαβάστε το στο tanea.grΑλέξανδρος Παπανδρέου: Λύγισε on air: «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση»
Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου λύγισε στον αέρα της εκπομπής, Love it, μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑλέξανδρος Παπανδρέου: «Δάκρυσε» στον αέρα του Love it – «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται με κορονοϊό σε σοβαρή κατάσταση»
«Έχασα τη θεία μου και ο πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο με Covid, σοβαρά. Εμβολιαστείτε! Το πιο απλό πράγμα είναι να εμβολιαστείτε και ειδικά για τους μεγάλους ανθρώπους, για να μπορείτε να δείτε τους δικούς σας ανθρώπους» είπε συγκινημένος ο σεφ με την παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου να λέει: «Είναι επαγγελματίας, σήμερα βρίσκεται εδώ ενώ η καρδούλα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΞέσπασε σε δάκρυα ο Αλέξανδρος Παπανδρέου στον αέρα του Love it – «Δεν είμαι καλά σήμερα»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν σήμερα ο Αλέξανδρος Παπανδρέου στον αέρα του Love it. Ο γνωστός σεφ με δάκρυα στα […]
The post Ξέσπασε σε δάκρυα ο Αλέξανδρος Παπανδρέου στον αέρα του Love it – «Δεν είμαι καλά σήμερα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑλέξανδρος Παπανδρέου: Λύγισε on air: «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση»
Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου λύγισε στον αέρα της εκπομπής, Love it, μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές…
Διαβάστε το στο queen.grΑλέξανδρος Παπανδρέου: Λύγισε on air - «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση»
Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου λύγισε στον αέρα της εκπομπής, Love it,…
Διαβάστε το στο onsports.grΛύγισε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου: Έχασε την θεία του από covid και ο πατέρας του νοσηλεύεται σοβαρά (βίντεο)
Ο σεφ της εκπομπής “Love It” με την Ιωάννα Μαλέσκου, Αλέξανδρος Παπανδρέου, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αναφερόμενος στη θεία του που έχασε από κορωνοϊό αλλά και στον πατέρα του, ο οποίος νοσηλεύεται με CoViD στο νοσοκομείο. Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στο πλευρό του και του είπε: «Είναι μια δύσκολη μέρα. Θα την […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑλέξανδρος Παπανδρέου: «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση»
Αλέξανδρος Παπανδρέου: Λύγισε στον αέρα του «Love It».
Διαβάστε το στο pagenews.grΛύγισε στον αέρα του Love it o Αλέξανδρος Παπανδρέου: «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση»
Λύγισε στον αέρα του Love it o Αλέξανδρος Παπανδρέου: «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση» Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τον σεφ της εκπομπής Love it, Αλέξανδρο Παπανδρέου. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ένα από τα αγαπημένα του πρόσωπα, η θεία του έφυγε από τη ζωή από κορονοϊό ενώ και ο πατέρας του νοσηλεύεται σε αρκετά […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr