Ξέσπασε σε κλάματα on air ο Αλέξανδρος Παπανδρέου: «Έχασα τη θεία μου και ο μπαμπάς μου είναι στο νοσοκομείο με Covid»
13:52 - 09/11/2021
Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ημέρες ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου καθώς όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή «Love it»,...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Λυγίζει» στον αέρα ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου: Εμβολιαστείτε, έχασα τη θεία μου, ο πατέρας μου είναι σοβαρά
Με δάκρυα στα μάτια ο γνωστός σεφ την ώρα που βγήκε για να μαγειρέψει στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου
Διαβάστε το στο Συγκινήθηκε ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου: Έχασα τη θεία μου από κορονοϊό, ο μπαμπάς μου είναι στο νοσοκομείο σοβαρά
Άσχημα ψυχολογικά ήταν στον αέρα της εκπομπής Love it ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου. «Δεν είμαι καλά. Έχασα τη θεία μου και ο μπαμπάς μου είναι στο νοσοκομείο με κορονοϊό και είναι σοβαρά. Εμβολιαστείτε. Το πιο απλό πράγμα είναι να εμβολιαστείτε και ειδικά για τους μεγάλους ανθρώπους. Η ζωή συνεχίζεται και δεν αλλάζει κάτι. Και δεν πρέπει να χάνουμε το χαμόγελό μας» είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του ζήτησε, αν θέλει, να μην μαγειρέψουν όμως εκείνος αποφάσισε να κάνει τη συνταγή που είχε προγραμματίσει για τους τηλεθεατές. «Πρέπει να βρίσκεις το κουράγιο να συνεχίζεις τη ζωή σου παρά τις δυσκολίες. Η θεία μου η Μαρία που “έφυγε” από κορονοϊό ήταν πλήρης ημερών. Και ο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΛύγισε on air ο Αλ. Παπανδρέου: "Έχασα τη θεία μου, ο πατέρας είναι στο νοσοκομείο με κορωνοϊό- Εμβολιαστείτε!" - ΒΙΝΤΕΟ
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.
Διαβάστε το στο thebest.grΛύγισε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου: "Έχασα τη θεία μου - Ο πατέρας είναι στο νοσοκομείο με κορονοϊό" [βίντεο]
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.
Διαβάστε το στο thetoc.grΑλέξανδρος Παπανδρέου: Έχασε τη θεία του από Covid – στο νοσοκομείο ο πατέρας του
Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου έκανε έκκληση σε όλους από τον αέρα του «Love it» να εμβολιαστούν κατά του Covid. Δύσκολη ημέρα η σημερνή για τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου ο οποίος ήρθε στο ραντεβού του με το κοινό, όπως κάθε ημέρα, για να μας δείξει πως να μαγειρεύουμε μοσχαρίσιες μπριζόλες με πατάτες και εσπεριδοειδή. Τον σεφ υποδέχτηκε στο πλατό του «Love it» η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία παρατήρησε από την πρώτη στιγμή ότι δεν είχε την συνηθισμένη καλή του διάθεση. Τελικά η απάντηση στην «κακοκεφιά» του Αλέξανδρου Παπανδρέου ήταν πολύ χειρότερη από ότι περιμέναμε. «Πέθανε η θεία μου από Covid και νοσηλεύεται ο πατέρας μου» αποκάλυψε ο συνεργάτης της εκπομπής ο οποίος απηύθυνε έκκληση, ειδικά στους
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr