Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ Μητσοτάκη και ξένης δημοσιογράφου – Δεν θα ανεχθώ να προσβάλετε εμένα και τους Έλληνες
21:34 - 09/11/2021
Επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της Κοινής Συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ολλανδό ομόλογό του Μαρκ Ρούτε. Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ξένη δημοσιογράφος έθεσε ερώτημα, σχετικά με το προσφυγικό και τα push back στο Αιγαίο. Η δημοσιογράφος ρώτησε με προκλητικό τρόπο πότε επιτέλους ο Έλληνας πρωθυπουργός θα σταματήσει να «ψεύδεται» πως η Ελλάδα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σκληρή απάντηση Μητσοτάκη σε προκλητική ερώτηση ξένης δημοσιογράφου: Δεν θα δεχτώ να προσβάλλετε εμένα και τον ελληνικό λαό
Δείτε βίντεο με το στιγμιότυπο
Διαβάστε το στο Επεισόδιο Μητσοτάκη με ξένη δημοσιογράφο – «Δεν θα έρχεσαι σε αυτό το κτίριο να με προσβάλεις»
Επεισόδιο σημειώθηκε στην κοινή συνέντευξη Μητσοτάκη – Ρούτε μετά την ερώτηση ξένης δημοσιογράφου για τα Push Back στο Αιγαίο. Επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη με ολλανδό ομόλογό του Μαρκ Ρούτε στο Μέγαρο Μαξίμου. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ξένη δημοσιογράφος έθεσε ερώτημα σχετικά με το προσφυγικό και τα Push […]
The post Επεισόδιο Μητσοτάκη με ξένη δημοσιογράφο – «Δεν θα έρχεσαι σε αυτό το κτίριο να με προσβάλεις» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΕπεισόδιο στο Μαξίμου με ξένη δημοσιογράφο - Σκληρή απάντηση Μητσοτάκη: Δεν θα δεχτώ να προσβάλλετε εμένα και τους Έλληνες
Ο πρωθυπουργός μπροστά στον Ολλανδό ομόλογό του μίλησε σε αυστηρό τόνο
Διαβάστε το στο Οργισμένη απάντηση Μητσοτάκη σε Ολλανδή δημοσιογράφο: Δεν θα με προσβάλετε
«Γνωρίζω ότι στην χώρα σας μπορείτε να κάνετε ευθέως ερωτήσεις. Δεν σας επιτρέπω να με προσβάλλετε σε αυτό το κτίριο», ήταν η οργισμένη απάντηση του πρωθυπουργού σε ερώτηση δημοσιογράφου από την Ολλανδία σχετικά με το μεταναστευτικό.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΣοβαρό επεισόδιο Μητσοτάκη με Ολλανδή δημοσιογράφο – «Δεν θα έρχεσαι σε αυτό το κτίριο να με προσβάλλεις» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ολλανδή δημοσιογράφος επιτέθηκε με ερωτήσεις της στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Δεν θα κουνάτε το δάκτυλο στην Ελλάδα», της απάντησε αμέσως ο Ελληνας πρωθυπουργός. Ολα ξεκίνησαν όταν η Ολλανδή δημοσιογράφος ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί δεν απαντά ευθέως ότι η Ευρώπη «τους άδειασε» στο προσφυγικό και «η χώρα μας κάνει σκληρά και βάρβαρα pushbacks». Αμέσως, ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑπάντηση Κυρ. Μητσοτάκη σε προκλητική ερώτηση ξένης δημοσιογράφου: Δεν θα δεχθώ να προσβάλλετε τον ελληνικό λαό
Μητσοτάκης: “Είναι από τους μακροβιότερους ηγέτες στην Ευρώπη. Η πείρα του και η καθαρή του ματιά βοηθούν τις συζητήσεις και για τη διμερή και για την κοινοτική ατζέντα”, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην κοινή συνέντευξη Τύπου μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε. “Μας απασχόλησε το θέμα της πανδημίας, η έξαρση […]
Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.grΟργισμένη απάντηση Μητσοτάκη σε Ολλανδή δημοσιογράφο: "Δεν θα προσβάλλετε εμένα και τον ελληνικό λαό"
Δημοσιογράφος από την Ολλανδία κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι λέει ψέματα για τα push backs προσφύγων και μεταναστών.
Διαβάστε το στο thetoc.grΈντονο επεισόδιο ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Ολλανδή δημοσιογράφο στο Μαξίμου: «Δεν θα κουνάτε το δάχτυλο στην Ελλάδα» (vid)
«Δεν θα κουνάτε το δάχτυλο στην Ελλάδα» απάντησε ο πρωθυπουργός στην Ολλανδή δημοσιογράφο.
Το άρθρο Έντονο επεισόδιο ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Ολλανδή δημοσιογράφο στο Μαξίμου: «Δεν θα κουνάτε το δάχτυλο στην Ελλάδα» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣοβαρό επεισόδιο Μητσοτάκη με Ολλανδή δημοσιογράφο – «Δεν θα έρχεσαι σε αυτό το κτίριο να με προσβάλλεις» (Video)
Επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και Ολλανδής δημοσιογράφου, στο πλαίσιο της κοινής συνέντευξης Τύπου του Έλληνα πρωθυπουργό με τον Ολλανδό ομόλογό του, Μαρκ Ρούτε. Όλα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τον πρωθυπουργό «πότε θα σταματήσετε να λέτε ψέματα για τα push backs και για όσα συμβαίνουν με τους πρόσφυγες στην Ελλάδα» συμπληρώνοντας ότι […]
Σοβαρό επεισόδιο Μητσοτάκη με Ολλανδή δημοσιογράφο – «Δεν θα έρχεσαι σε αυτό το κτίριο να με προσβάλλεις» (Video) - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΣοβαρό επεισόδιο Μητσοτάκη με Ολλανδή δημοσιογράφο: «Δεν θα έρχεστε εδώ να με προσβάλλετε. Είμαι σαφής;» [vid]
Σοβαρό επεισόδιο προκλήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου όταν Ολλανδή δημοσιογράφος επιτέθηκε με ερωτήσεις της στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Δεν θα κουνάτε το δάκτυλο στην Ελλάδα», της απάντησε αμέσως ο Ελληνας πρωθυπουργός. Ολα ξεκίνησαν όταν η Ολλανδή δημοσιογράφος ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί δεν απαντά ευθέως ότι η Ευρώπη «τους άδειασε» στο προσφυγικό και «η χώρα μας […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Σοβαρό επεισόδιο Μητσοτάκη με Ολλανδή δημοσιογράφο: «Δεν θα έρχεστε εδώ να με προσβάλλετε. Είμαι σαφής;» [vid].
Διαβάστε το στο fimes.grΗ απάντηση Μητσοτάκη στην πρόκληση Ολλανδής δημοσιογράφου στο Μαξίμου: Δεν θα δεχθώ να προσβάλλετε τον ελληνικό λαό
Η πανδημία, το προσφυγικό και ειδικότερα η νέα συμφωνία της ΕΕ για το άσυλο, οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και η επιθετική ρητορική της Τουρκίας αλλά και ζητήματα που αφορούν τη Λιβύη απασχόλησαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ολλανδό [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΗ οργή του Πρωθυπουργού με την Ολλανδή δημοσιογράφο: «Δεν θα προσβάλλετε εμένα και τον ελληνικό λαό»
«Λέτε ψέματα για τα push backs προσφύγων και μεταναστών», κατηγόρησε η δημοσιογράφος τον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Έχετε πάει ποτέ στη Σάμο; Δεν έχετε πάει. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κουνάει…
Διαβάστε το στο politik.grΜητσοτάκης σε ερώτηση ξένης δημοσιογράφου: "Δεν θα δεχτώ να προσβάλλετε εμένα και τον ελληνικό λαό"
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ekriti.gr