Αλέξης Κούγιας: Εικόνες-σοκ από το τροχαίο για τον γνωστό ποινικολόγο - Πώς γλίτωσε τα χειρότερα
07:16 - 10/11/2021
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αλέξης Κούγιας τελευταί στιγμή δεν «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος ακινητοποιημένου φορτηγούΠερισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Κούγιας: Νέες φωτογραφίες από το τροχαίο – Καταστράφηκε το τζιπ του ποινικολόγου
Τη σφοδρότητα της σύγκρουσης δείχνουν οι νέες φωτογραφίες από το τροχαίο ατύχημα που είχε το βράδυ της Τρίτης ο Αλέξης Κούγιας. Οι νέες εικόνες δείχνουν τη μεγάλη ζημιά που υπέστη το αυτοκίνητο του ποινικολόγου, ο οποίος καβάλησε το διάζωμα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα Όπως φαίνεται και στο βίντεο και στις φωτογραφίες, το μπροστινό μέρος του τζιπ που οδηγούσε ο Αλέξης Κούγια, διαλύθηκε. Αλέξης Κούγιας για τροχαίο: Με αγαπάει ο Θεός γιατί έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους «Είμαι από πλουτώνιο, δεν παθαίνω τίποτα. Με αγαπάει ο θεός γιατί έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους. Αυτό είναι μια ακραία αμέλεια δύο οδηγών νταλι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑλέξης Κούγιας: Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο με φορτηγό στην εθνική οδό
Το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» σε φορτηγό – Είναι το δεύτερο τροχαίο για τον δικηγόρο μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο Άλλο ένα σοβαρό τροχαίο μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα είχε ο Αλέξης Κούγιας, γλιτώνοντας ευτυχώς, παρά την σφοδρότητα των συγκρούσεων, οι εικόνες από τις οποίες προκαλούν σοκ. Το χθεσινό τροχαίο του […]
The post Αλέξης Κούγιας: Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο με φορτηγό στην εθνική οδό appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr