Αγγελική Νικολούλη: «Θαυμάζω τον γιο μου. Δεν θα έλεγα ότι είμαι η κλασική μητέρα»

09:44 - 10/11/2021

Καλεσμένη στην εκπομπή Mega Stories ήταν η Αγγελική Νικολούλη κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την οικογένειά της και τον γιο της. «Σίγουρα...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγγελική Νικολούλη: Τον θαυμάζω τον γιό μου, έχει πετάξει με τα δικά του τα φτερά

Όσα εξομολογήθηκε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή MEGA Stories που παρουσιάζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Στην ενημερωτική εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου στο MEGA βρέθηκε καλεσμένη η Αγγελική Νικολούλη τη νύχτα της Τρίτης. Μέσα σε όλα, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην οικογένειά της και τον γιο της. «Σίγουρα η οικογένεια είναι η σπουδαιότερη ιστορία της ζωής μου. Έμεινα ... Περισσότερα To άρθρο Αγγελική Νικολούλη: Τον θαυμάζω τον γιό μου, έχει πετάξει με τα δικά του τα φτερά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Αγγελική Νικολούλη: «Θαυμάζω τον γιο μου. Δεν θα έλεγα ότι είμαι η κλασική μητέρα»

Καλεσμένη στην εκπομπή Mega Stories ήταν η Αγγελική Νικολούλη και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της και τον γιο της. «Σίγουρα η οικογένεια είναι η σπουδαιότερη ιστορία της...

Διαβάστε το στο Zougla

Αγγελική Νικολούλη – «Αυτός ο άνδρας απείλησε να με σκοτώσει»

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» παραδέχθηκε πως η ζωή της κινδύνεψε ουκ ολίγες φορές στην προσπάθειά της να εξιχνιάσει στυγερά εγκλήματα. Δεν το έβαλε, όμως, ποτέ κάτω

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αγγελική Νικολούλη – «Αυτός ο άνδρας απείλησε να με σκοτώσει»

Αποκαλύψεις για τη ζωή και την καριέρα της προχώρησε, μέσα από την εκπομπή MEGA Stories, η Αγγελική Νικολούλη. Το άρθρο Αγγελική Νικολούλη – «Αυτός ο άνδρας απείλησε να με σκοτώσει» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»