Πέθανε η φωνή του «Εν λευκώ», Εύα Μπουντούρη
10:18 - 10/11/2021
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών η επί 15 χρόνια φωνή του ραδιοφωνικού σταθμού «Εν λευκώ», Εύα Μπουντούρη. Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε βουρκωμένη στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Χθες ήμουν σε μία άλλη διάθεση, μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνό μου και η κουμπάρα μου και αδελφική μου φίλη με ενημέρωσε τελικά ότι η αδερφή της έχασε τη μάχη για τη ζωή. Επειδή είναι ένας άνθρωπος που πιθανότατα σας έχει συντροφεύσει πολλές φορές στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο μέσα από το ραδιόφωνο… Γιατί η Εύα Μπουντούρη ήταν η φωνή του Εν Λευκώ τα τελευταία 15 χρόνια. Ήθελα για ένα δύο λεπτά να της πω ένα αντίο μέσα από εδώ. Η Εύα ήταν πάντα ένα πολύ φωτεινό πλάσμα. Εμείς μεγαλώσαμε μαζί. Εκείνη στην Κυψέλη
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέθανε η φωνή του «Εν Λευκώ 87,7», η Ευγενία Μπουντούρη (vid)
Θλίψη για την απώλεια της 40χρονης ραδιοφωνικής παραγωγού του Εν Λευκώ 87,7, Ευγενίας Μπουντούρη.
Διαβάστε το στο Πέθανε η Εύα Μπουντούρη
Εύα Μπουντούρη: Ξεκίνησε το ραδιόφωνο το 2002 και από το 2007 βρισκόταν στην κονσόλα του "Εν Λευκώ".
Διαβάστε το στο pagenews.grΠέθανε η φωνή του «Εν Λευκώ» Εύα Μπουντούρη
Δύσκολες στιγμές για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έχασε από τη ζωή της μια πολύ καλή παιδική της φίλη και αδερφή της κουμπάρας της.
Διαβάστε το στο to10.gr