Ν. Δένδιας: Να έχουμε εθνικό ρεαλισμό και ομόνοια στη λήψη των σημαντικών αποφάσεων
22:58 - 10/11/2021
«Η Ελλάδα συμμετέχει σήμερα στη λήψη αποφάσεων» τόνισε ο Νίκος Δένδιας στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κωνσταντίνου Φίλη.Στις «πολλές προκλήσεις» που αντιμετωπίζει η χώρα μας αναφέρθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας κατά την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κωνσταντίνου Φίλη, σε συνεργασία με τον Μάκη Προβατά, με τίτλο «Διεκδικητικός Πατριωτισμός». «Η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε σειρά προκλήσεων και έχω πει επανειλημμένως και απειλής, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η εξωτερική της πολιτική αποτελεί μόνο την απάντηση ή την αντίδραση σε αυτή την απειλή» ανέφερε χαρακτηριστικά και εξήγησε ότι αυτό θα εγκλώβιζε τη χώρα. Σε ό,τι αφορά την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή μας, περιέγραψε πως τί
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Δένδιας: Πρέπει να έχουμε εθνικό ρεαλισμό και ομόνοια στη λήψη των σημαντικών αποφάσεων
«Είμαι εξαιρετικά ευτυχής που κλήθηκε η Ελλάδα στη Διάσκεψη του Παρισιού για τη Λιβύη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας
Διαβάστε το στο Νίκος Δένδιας: Πρέπει να έχουμε εθνικό ρεαλισμό και ομόνοια στη λήψη των σημαντικών αποφάσεων
Στις «πολλές προκλήσεις» που αντιμετωπίζει η χώρα μας αναφέρθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας κατά την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κωνσταντίνου Φίλη, σε συνεργασία με τον Μάκη Προβατά, με τίτλο «Διεκδικητικός Πατριωτισμός». «Η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε σειρά προκλήσεων και έχω πει επανειλημμένως και απειλής, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η εξωτερική της ... Περισσότερα
To άρθρο Νίκος Δένδιας: Πρέπει να έχουμε εθνικό ρεαλισμό και ομόνοια στη λήψη των σημαντικών αποφάσεων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δένδιας: Πρέπει να έχουμε εθνικό ρεαλισμό και ομόνοια στη λήψη των σημαντικών αποφάσεων
Στις «πολλές προκλήσεις» που αντιμετωπίζει η χώρα μας αναφέρθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας κατά την παρουσίαση...
Διαβάστε το στο ZouglaΔένδιας: Πρέπει να έχουμε εθνικό ρεαλισμό και ομόνοια στη λήψη των σημαντικών αποφάσεων
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, τόνισε ότι η Ελλάδα μετέχει στις αποφάσεις που αφορούν την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΝ. Δένδιας: Πρέπει να έχουμε εθνικό ρεαλισμό και ομόνοια στη λήψη των σημαντικών αποφάσεων
«Η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε σειρά προκλήσεων και έχω πει επανειλημμένως και απειλής,
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΔένδιας: Πρέπει να έχουμε εθνικό ρεαλισμό και ομόνοια στη λήψη των σημαντικών αποφάσεων
Δένδιας: Πρέπει να έχουμε εθνικό ρεαλισμό και ομόνοια στη λήψη των σημαντικών αποφάσεωνekomninou
Wed, 10/11/2021 - 23:43
Διαβάστε το στο sofokleousin.gr