Νίκος Μακρόπουλος: «Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για εμένα που η ιστορία ξεκινούσε με την κηδεία μου»

02:14 - 11/11/2021

Στο The 2night Show ήταν καλεσμένος ο Νίκος Μακρόπουλος κι ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο βιβλίο που έγραψε θαυμάστριά […] The post Νίκος Μακρόπουλος: «Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για εμένα που η ιστορία ξεκινούσε με την κηδεία μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μακρόπουλος: «Θαυμάστρια είχε γράψει βιβλίο για εμένα και ξεκινούσε με την κηδεία μου»

Ο τραγουδιστής μίλησε για το μακάβριο περιστατικό με την θαυμάστριά του, τον γιο του, αλλά και το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά

Διαβάστε το στο

Νίκος Μακρόπουλος: Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για μένα που ξεκινούσε με την… κηδεία μου!

Σε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη για θαυμάστριά του προχώρησε ο Νίκος ΜακρόπουλοςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νίκος Μακρόπουλος: Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για εμένα που η ιστορία ξεκινούσε με την κηδεία μου

Στην παρέα του «The 2Night Show» προστέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/11) ο Νίκος Μακρόπουλος. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά στον Γρηγόρη για τον τρόπο που πάλεψε τα πάθη του, αλλά και τον λόγο που πήρε την απόφαση να μην ξαναπεί ψέματα στη ζωή του. Με ποιον δημιουργικό τρόπο κατάφερε να μην «τρελαθεί» όταν έμεινε στο σπίτι, λόγω της καραντίνας; Ποια είναι επίσης η σχέση του με τον γιο του, που τον στερήθηκε τα πρώτα χρόνια της ζωής του; Θα τον δούμε, ξανά, στα σκαλιά της εκκλησίας; Τέλος, μίλησε με ενθουσιασμό για τη συνεργασία του με τον Σταμάτη Γονίδη και οι θεατές τον απόλαυσαν να τραγουδάει ζωντανά μεγάλες επιτυχίες του, αλλά και το νέο του τραγούδι, που περιγράφει

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Μακρόπουλος: Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για την… κηδεία του

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show ήταν ο Νίκος Μακρόπουλος το βράδυ της Πέμπτης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως μία θαυμάστριά του έγραψε βιβλίο για τον ίδιο. Το παράδοξο ωστόσο ήταν το γεγονός πως η διήγηση ξεκινούσε με την… κηδεία του τραγουδιστή. Το άρθρο Νίκος Μακρόπουλος: Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για την… κηδεία του εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Νίκος Μακρόπουλος: Έγραψε βιβλίο για εμένα που η ιστορία ξεκινούσε με την κηδεία μου. Δεν φοβάμαι το τέλος

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες το βράδυ ο Νίκος Μακρόπουλος που μίλησε για το γιο του και τον θάνατο. Στο The 2night... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νίκος Μακρόπουλος: Έγραψε βιβλίο για εμένα που η ιστορία ξεκινούσε με την κηδεία μου. Δεν φοβάμαι το τέλος

Διαβάστε το στο spoilers

Νίκος Μακρόπουλος: Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για την κηδεία του

Ο Νίκος Μακρόπουλος παραδέχτηκε πως δεν ολοκλήρωσε την ανάγνωση του βιβλίου!Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «The 2night Show», ο Νίκος Μακρόπουλος αποκάλυψε μεταξύ άλλων μια αστεία και περίεργη κίνηση από θαυμάστριά του. Συγκεκριμένα, όπως είπε, εκείνη έγραψε ένα βιβλίο για τον ίδιο, ωστόσο η διήγηση της ιστορίας ξεκινούσε με την… κηδεία του τραγουδιστή. «Δεν θυμάμαι τον τίτλο που είχε, αλλά ξεκινούσε με την κηδεία μου! Είχε έρθει στην κηδεία μου κι εκεί άρχισε να αναπολεί…» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ δήλωσε πως δεν ολοκλήρωσε την ανάγνωση. «Το τέλος δεν το φοβάμαι, είμαι συνειδητοποιημένος αλλά δεν παύει, όσο περνούν τα χρόνια κι είσαι πάνω από τα 50, να πλησιάζεις και να θες να τα έχεις όλα τα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Νίκος Μακρόπουλος: Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για την κηδεία μου

Νίκος Μακρόπουλος: «Όταν έκανα τον γιο μου, ήμουν πιτσιρίκος, έτρεχα για να εδραιωθώ, δεν τον έζησα στα πρώτα του χρόνια» δήλωσε ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Νίκος Μακρόπουλος: "Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για εμένα που η ιστορία ξεκινούσε με την κηδεία μου" (video)

"Δεν βγήκε ποτέ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Νίκος Μακρόπουλος: Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για την… κηδεία του (VIDEO)

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show ήταν ο Νίκος Μακρόπουλος το βράδυ της Πέμπτης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως μία... The post Νίκος Μακρόπουλος: Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για την… κηδεία του (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο