Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θαύμασε στο θέατρο την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου

08:28 - 11/11/2021

Η επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Οι Άθικτοι» στο θέατρο Ακάδημος έγινε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν εκεί για να […] The post Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θαύμασε στο θέατρο την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Πήγε στην πρεμιέρα της την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου (Βίντεο)

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στηρίζει την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου σε κάθε της νέο επαγγελματικό βήμα, και δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίσημη θεατρική της πρεμιέρα.

Διαβάστε το στο

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Στο θέατρο ο σεφ να θαυμάσει τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου

«Δεν είμαι αντικειμενικός, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή», ομολογεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Η επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Οι Άθικτοι» στο θέατρο Ακάδημος έγινε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν εκεί για να θαυμάσει την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου. «Είναι η δεύτερη φορά που την βλέπω, μου αρέσει πάρα πάρα πολύ. Δεν είμαι αντικειμενικός, νομίζω ... Περισσότερα To άρθρο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Στο θέατρο ο σεφ να θαυμάσει τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Απόλαυσε την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου στην θεατρική της πρεμιέρα – Φωτογραφίες TLIFE

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου πρωταγωνιστεί φέτος στην θεατρική παράσταση «Οι Άθικτοι», η οποία έκανε χθες βράδυ επίσημη To άρθρο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Απόλαυσε την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου στην θεατρική της πρεμιέρα – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Masterchef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήγε θέατρο για να θαυμάσει τη Χρύσα Μιχαλοπούλου στους Άθικτους

Στο πλευρό της Χρύσας Μιχαλοπούλου βρέθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θαύμασε στο θέατρο την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου. Η επίσημη πρεμιέρα για την... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Masterchef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήγε θέατρο για να θαυμάσει τη Χρύσα Μιχαλοπούλου στους Άθικτους

Διαβάστε το στο spoilers

Masterchef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήγε θέατρο για να θαυμάσει τη Χρύσα Μιχαλοπούλου στους «Άθικτους»

Στο πλευρό της Χρύσας Μιχαλοπούλου βρέθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θαύμασε στο θέατρο την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου (video)

"Είναι η δεύτερη φορά που την βλέπω, μου αρέσει πάρα πάρα πολύ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην επίσημη πρεμιέρα της συντρόφου του, Χρύσας Μιχαλοπούλου

Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και βρέθηκε στην πρεμιέρα της Χρύσας Μιχαλοπούλου. Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Άθικτοι» στο Θέατρο Ακάδημος. Το ζευγάρι που, αρχικά, προσπάθησε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα, τώρα […] The post Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην επίσημη πρεμιέρα της συντρόφου του, Χρύσας Μιχαλοπούλου appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο