Πυροβολισμός στο Χαλάνδρι: «Η Αλβανίδα είχε χτυπήσει το κεφάλι της γυναίκας του γιατρού στο δάπεδο - Έκανε φασαρίες»
18:40 - 11/11/2021
Ο πυροβολισμός του οφθαλμίατρου Γεώργιου Νέου μέρα μεσημέρι, σε δρόμο στο Χαλάνδρι έχει σοκάρει άπαντες, την ίδια ώρα που σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γιατρός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αντιμετωπίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεννημάτας» με τραύμα στο θώρακα.
Σημειώνεται ότι η Αλβανίδα που πυροβόλησε υποστηρίζει πως ο οφθαλμίατρος κακοποιούσε το 13χρονών παιδί τους και πως κινδύνευε και η ίδια από εκείνον.
Μιλώντας στο Newsbeast ο δικηγόρος του οφθαλμίατρου Αλέξανδρος Αλεξανδράκης περιέγραψε μια χρόνια και εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει ο οφθαλμίατρος και η οικογένεια του.
Η εξωσυζυγική σχέση του γιατρού και η επιμέλεια του παιδιού
Όπως λέει ο ίδιος: "
Ο γιατρός έχει
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr