Κατερίνα Καινούργιου για το χωρισμό: Με παράτησε γιατί είμαι γριά, δεν κάνω παιδιά και έχει άλλη
13:54 - 12/11/2021
Με αφορμή το περιστατικό με την επίθεση που δέχθηκε στα social αφού δημοσίευσε φωτογραφία οπου κάνει εμβόλιο χωρίς μάσκα ο Γρηγόρης Γκουντάρας η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι και η ίδια είναι αποδέκτης δεκάδων σχολίων στα social media για πολλούς λόγους. Η ξανθιά παρουσιάστρια του σούπερ Κατερίνα μάλιστα ανέφερε ότι με αφορμή τώρα το χωρισμό της […]
The post Κατερίνα Καινούργιου για το χωρισμό: Με παράτησε γιατί είμαι γριά, δεν κάνω παιδιά και έχει άλλη appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο koolnews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το ξέσπασμα της Καινούργιου: Μου γράφουν ότι με παράτησε γιατί είμαι γριά και δεν μπορώ να κάνω παιδιά...
Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου και η αποκάλυψη για τα σχόλια που δέχεται στα social media.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚατερίνα Καινούργιου – “Με παράτησε γιατί είμαι γριά και δεν μπορώ να κάνω παιδιά…”
Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στα σχόλια που διαβάζει στα social media, για την σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. «Με όλη μου την αγάπη, γιατί...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Καινούργιου – “Με παράτησε γιατί είμαι γριά και δεν μπορώ να κάνω παιδιά…”
Διαβάστε το στο spoilers