Πρόστιμο στην 11χρονη φαν του Ρονάλντο για εισβολή στο γήπεδο

20:10 - 12/11/2021

Μετά το τέλος του αγώνα Ιρλανδία-Πορτογαλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, μια μικρούλα εισέβαλε στο γήπεδο για να δει από κοντά το ίνδαλμά της, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο «CR7» την αγκάλιασε και της έδωσε και την φανέλα του, ωστόσο τώρα ο μπαμπάς της 11χρονης Άντισον Γουίλαν πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 2.500 λίρες για την εισβολή. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρόστιμο στην 11χρονη φαν του Ρονάλντο για εισβολή στο γήπεδο

Πρόστιμο στην 11χρονη φαν του Ρονάλντο για εισβολή στο γήπεδο 12/11/2021 Μετά το τέλος του αγώνα Ιρλανδία-Πορτογαλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, μια μικρούλα εισέβαλε στο γήπεδο για να δει από κοντά το ίνδαλμά της, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο «CR7» την αγκάλιασε και της έδωσε και την φανέλα του, ωστόσο τώρα ο μπαμπάς της 11χρονης Άντισον Γουίλαν πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 2.500 λίρες για την εισβολή. «Μου επιβλήθηκε πρόστιμο που μπήκα στο γήπεδο αλλά ο πατέρας μου θα το πληρώσει. Ήμουν στη δεύτερη σειρά, πήδηξα ένα εμπόδιο που υπήρχε και βρέθηκα στο γήπεδο. Έπειτα έτρεξα και υπήρχαν σεκιούριτι που με κυνήγησαν αλλά είχαν μπει και άλλοι δύο φίλαθλοι α

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»