Χαλάνδρι: «Μου είχε επιτεθεί με σπρέι πιπεριού» λέει ο πρώην σύντροφος της 49χρονης

21:38 - 12/11/2021

Άνθρωπο εμμονικό χαρακτήρισε την 49χρονη εικαστικό που πυροβόλησε τον γιατρό στο Χαλάνδρι ο πρώην σύντροφός της, δικηγόρος στο επάγγελμα. Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2016 και υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, ενώ η γυναίκα παρουσιάστηκε ως θύμα του γιατρού. «Ήθελε να πάρει τον νόμο στα χέρια της. Ήταν παράλογη δεν ήταν λογική. Όλους του έβλεπε εχθρούς. Αστυνόμους, εισαγγελείς, συγγενείς, εμένα» τόνισε ο άνδρας στο Mega, o οποίος βρέθηκε και ο ίδιος στο στόχαστρο της 49χρονης. «Στο παρελθόν κινήθηκε και εναντίον μου. Εμφανιζόταν έξω από το σπίτι μου. Φώναζε. Είχα υποστεί επίθεση με σπρέι πιπεριού. Είχε γίνει επιθετική είχα κάνει κι εγώ ασφαλιστικά μέτρα να μην με πλησιάζει παρόλα αυτά στην ουσία

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαλάνδρι – «Με απείλησε με μαχαίρια, μου επιτέθηκε με σπρέι» – Τι αποκαλύπτει πρώην σύντροφος της εικαστικού

Όπως είπε, η Κλοντιάνα Τσέλο τον είχε απειλήσει με μαχαίρια ότι θα του κάνει κακό

Διαβάστε το στο

Χαλάνδρι: «Έκανε επίθεση με σπρέι εναντίον μου» λέει ο πρώην σύντροφος της εικαστικού (vids)

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το περιστατικό με την εικαστικό Η υπόθεση απόπειρας δολοφονίας του 68χρονου οφθαλμίατρου στο Χαλάνδρι από την 49χρονη πρώην σύντροφό του, αναμένεται να απασχολήσει για πολύ καιρό…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας