Κατερίνα Στανίση: Το φόρεμα του ενός εκατομμυρίου και οι αισθητικές επεμβάσεις

21:42 - 12/11/2021

Η τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση, προχώρησε σε αποκαλύψεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Στανίση: Το φόρεμα του ενός εκατομμυρίου και οι αισθητικές επεμβάσεις

Μια διαφορετική συνάντηση και συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Στανίση στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, την Παρασκευή (12/11). Η δημοφιλής τραγουδίστρια άνοιξε τη ντουλάπα της στην Κατερίνα Καινούργιου και έδειξε τα «θρυλικά» φορέματά της, διηγώντας ιστορίες από τις… θρυλικές ενδυματολογικές της εμφανίσεις. Ανάμεσά τους και το φόρεμα του ενός εκατομμυρίου… «Έχω περάσει πολλά με το στυλ μου. Πάντα φορούσα αυτά που μου άρεσαν και μου ταίριαζαν. Ένιωθα αυτοπεποίθηση με τα ρούχα που φορούσα στην πίστα. Οι άνδρες δίνουν καλύτερες στυλιστικές συμβουλές, τους αρέσει το φίνο. Αυτό το φόρεμα είναι το πιο ακριβό. Αυτό το είχα πληρώσει ένα εκατομμύριο», αποκάλυψε η τραγουδίστρια στην παρουσ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Χειροπέδες σε γυναίκα που μετέφερε περισσότερα από 200 κιλά κάνναβης στο αυτοκίνητό της - Βίντεο

Έγινε το θαύμα για την 6χρονη Bryn - Θεραπεύτηκε από τη λευχαιμία χάρη σε μια επαναστατική μέθοδο

Βρετανία: 9χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη σε σπίτι - Συνελήφθη έφηβος ως ύποπτος

Αργίες 2026: Όλα τα τριήμερα της νέας χρονιάς

Ο άνδρας με το υψηλότερο IQ του κόσμου αποκαλύπτει τι ισχύει με την ύπαρξη του Θεού

Καιρός: Η «Ρωγμή στον Ατλαντικό» φέρνει διαδοχικά συστήματα κακοκαιρίας τα Χριστούγεννα