Παναγιώτα Βλαντή: «Ταλαιπωρήθηκα πολύ για να βγω να το πω»
08:36 - 13/11/2021
Στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε συνέντευξη η Παναγιώτα Βλαντή και μίλησε μεταξύ άλλων για απόφασή της να […]
The post Παναγιώτα Βλαντή: «Ταλαιπωρήθηκα πολύ για να βγω να το πω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παναγιώτα Βλαντή για τη σεξουαλική παρενόχληση: «Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ μέσα μου για να βγω να το πω»
Στη σεξουαλική παρενόχληση και στην απόφαση να μιλήσει δημόσια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Παναγιώτα Βλαντή σε
To άρθρο Παναγιώτα Βλαντή για τη σεξουαλική παρενόχληση: «Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ μέσα μου για να βγω να το πω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠαναγιώτα Βλαντή για τη σεξουαλική παρενόχληση: «Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ μέσα μου για να βγω να το πω»
Στη σεξουαλική παρενόχληση και στην απόφαση να μιλήσει δημόσια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Παναγιώτα Βλαντή σε συνέντευξή της στη Σίσσυ Μενεγάτου και την εφημερίδα On Time. «Δεν ήταν εύκολο να το κάνω. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ μέσα μου για να βγω να το πω. Ήταν κάτι που δεν γνώριζαν οι δικοί μου άνθρωποι. Έπρεπε πρώτα να […]
Διαβάστε το στο irafina.gr